Header: Consell d'Infants i Consell d'Adolescents

Consell d'Infants i Consell d'Adolescents

Projectes | Consell dels Adulescents

Projectes - Campanya mobilitat sostenible

Aquest curs 2020-2021 el consell ha treballat el tema de la mobilitat sostenible.

Aquest curs el Consell d’Adolescents ha estat format pels nois i noies de 8 centres educatius de la ciutat: Carles Rahola, Ermessenda, FEDAC Sant Narcís, Maristes, Montilivi, Narcís Xifra, Sobrequés, Vicens vives.

A principi de curs cada institut va escollir els representants de 1r i 2n d’ESO que formarien part del Consell d’Adolescents, han estat 20 consellers i conselleres que han assistit a les reunions de treball, un dilluns de cada mes en format virtual fora d’horari escolar. Aquests nois i noies representen els seus companys i companyes de l’institut i és per això que han de recollir les idees i aportar les propostes del grup-classe.

Els nois i noies han treballat en la creació d’una campanya de mobilitat sostenible en què ells mateixos són els protagonistes . La campanya consisteix en la difusió del productes que els nois i noies han preparat, pòsters, tríptics, infografies, vídeos i un anunci pel bus urbà, tot emmarcat sota un mateix lema “ el Consell d’Adolescents de Girona aposta per una mobilitat sostenible”. A partir de la primera setmana de juny es farà visible a les xarxes socials, mitjans de comunicació, bus i diferents espais de la ciutat.

Dissenys projecte campanya mobilitat sostenible (títol) | Consell dels Adolescents

Dissenys de la campanya de mobilitat sostenible

A continuació podeu veure els diferents treballs (cartells, tríptics, fulletons i vídeos) que han fet els nois i noies dels diferents instituts que formen el Consell dels Adolescents.

Dissenys projecte campanya mobilitat sostenible (cartells i fulletons) | Consell dels Adolescents

Cartells i fulletons

Cartell de l'Institut Jaume Vicens Vives 1r ESO

Els nois i noies de 1r d'ESO de l'Institut Jaume Vicens Vives han fet un cartell explicant els avantatges d'utilitzar la bicicleta o patinet com a mitjà de transport.

Veure el cartell

Cartell Maristes 2n d'ESO

Els nois i noies de 2n d'ESO de Maristes han fet un cartell a través del qual es vol conscienciar a la població de la importància que té una mobilitat més sostenible pel medi ambient.

Veure el cartell

Cartell FEDAC Sant Narcís

Els nois i noies del FEDAC Sant Narcís han fet un cartell explicant la normativa per circular amb bicicleta i amb patinet.

Veure el cartell

Fulletó de l'Institut Jaume Vicens Vives 2n d'ESO

Els nois i noies de 2n d'ESO de l'Institut Jaume Vicens Vives han dissenyat un fulletó informant dels beneficis que té l'ús del transport públic pel medi ambient.

Veure fulletó

Fulletó institut Ermessenda 1r d'ESO

Els nois i noies de 1r d'ESO de l'Institut Ermessenda han dissenyat un fulletó amb la normativa de la bicicleta i el patinet.

Veure fulletó

Dissenys projecte campanya mobilitat sostenible (tríptics) | Consell dels Adolescents

Tríptics

Tríptic Institut Narcís Xifra 1r d'ESO

Els nois i noies de 1r d'ESO de l'institut Narcís Xifra han dissenyat un tríptic incentivant a la població a utilitzar el bus com a mitjà de transport.

Veure el tríptic

Tríptic Carles Rahola de 2n d'ESO

Els nois i noies de 2n d'ESO de l'institut Carles Rahola han dissenyat un tríptic on informen de la normativa per circular amb bicicleta. 

Veure el tríptic

Dissenys projecte campanya mobilitat sostenible (bus) | Consell dels Adolescents

Bus

Vinil bus

Els nois i noies de l'Institut Montilivi han dissenyat un vinil d'un bus de la L1-2 amb l'objectiu de conscienciar a la població de la importància d'una mobilitat més sostenible.

Vídeos (títol) | Consell dels Adolescents

Vídeos

Campanya mobilitat sostenible (vídeos) | Consell dels Adolescents

Campanya mobilitat sostenible (vídeo 3) | Consell dels Adolescents

Campanya mobilitat sostenible (vídeo 2) | Consell dels Adolescents

Campanya mobilitat sostenible (vídeo 4) | Consell dels Adolescents