Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Un concert de Dan Peralbo i el Comboi donarà el tret de sortida de la 38a edició del Mostrar’t de L’Estació Espai Jove

La mostra, que acollirà quatre noves propostes artístiques entre els mesos de gener i juny, s’inaugurarà demà, a les 12 h, a l’exterior de l’equipament.

Programació del Mostra’t

L’Estació Espai Jove de Girona inaugurarà aquesta setmana la 38a edició del Mostrar’t. El tret de sortida de la programació tindrà lloc demà dissabte, dia 27 de gener, a les 12 h, amb un concert de Dan Peralbo i el Comboi, que s’oferirà en col·laboració amb el Festival Neu!. L’acte també comptarà amb una petita representació de les quatre exposicions que conformaran aquesta edició.

En concret, aquest any el Mostra’t acollirà les exposicions d’Alèxia Trulls (escultura i fotografia), del 30 de gener al 29 de febrer; de Raul Castillo (pintura), del 5 de març al 4 d’abril; de Nora Frush (fotografia), del 9 d’abril al 9 de maig, i de Gerard Meseguer (mixta), del 14 de maig al 14 de juny.

Quant al concert de dissabte, cal remarcar que Dan Peralbo i el Comboi va ser el grup guanyador del Concurs Sona9 de l’any 2021. Es tracta d’una banda de rock and roll que està marcant un nou camí al gènere amb un directe potent i enèrgic.

Mostrar’t és un projecte de L’Estació Espai Jove de Girona que va néixer el 2007 amb l’objectiu de donar un impuls a les persones joves creatives en l’àmbit de les arts plàstiques de la ciutat i rodalia.

L’entrada a totes les activitats serà gratuïta. Podeu ampliar la informació al web de L’Estació

Tornar