Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Subvencions | Cultura

Ajuts i subvencions de cultura

Publicador de continguts

Subvencions per a projectes de foment de les indústries culturals i creatives, en l’àmbit del barri de Sant Narcís 2024-2026

Pendent de convocatòria Termini obert Resolució Convocatòria tancada
Subvenció per a donar suport a un projecte de foment de les indústries culturals i creatives, en l’àmbit del barri de Sant Narcís, per fomentar l’emprenedoria i l’economia creativa, al mateix temps que contribuir a dinamitzar l’economia local i a regenerar la zona urbana del barri de Sant Narcís, a desenvolupar durant el període 2024-2026. El projecte ha de promoure l’autoocupació dels professionals que hi participen, impulsant projectes vinculats a la creació artística, artesana i a les indústries creatives; posant en contacte aquests projectes amb el món professional i amb el mercat.

Ja s'ha publicat a l'e-tauler la resolució provisional de la convocatòria 2024-2026.

Justificació

Acceptació de l’ajut

Els beneficiaris dels ajuts disposaran d’un termini de 10 dies hàbils, a comptar des de la data de fer-se pública la resolució provisional, per comunicar per escrit l’acceptació de l’ajut i de les condicions en què s’ha atorgat.

Termini i forma de justificació de l’ajut concedit 

L’entitat beneficiària de la subvenció haurà de justificar la subvenció concedida presentant el compte justificatiu amb aportació de justificants de despesa en el termini màxim de tres mesos a comptar des de la finalització del període establert per a l’execució del projecte, i que s’establirà a cada convocatòria.

El compte justificatiu ha de contenir, amb caràcter general, la documentació següent:

  1. Una memòria explicativa del compliment de la finalitat de l’acció, activitat o projecte subvencionat, amb indicació de les activitats realitzades i dels resultats obtinguts.
  2. Una memòria econòmica sobre el cost de les activitats realitzades, en què consti:
    • Una relació classificada de les despeses de l’activitat, amb identificació del creditor, número de factura o document amb valor probatori equivalent en el tràfic mercantil, l’import, la data d’emissió i, si s’escau, la data de pagament.
    • La relació ha d’anar acompanyada de les factures o documents de valor probatori equivalent en el tràfic jurídic mercantil o amb eficàcia administrativa i, si escau, la documentació acreditativa del pagament consistent en un extracte bancari o, en el cas de pagament en efectiu, la documentació acreditativa de la percepció de l’import per part del creditor.
      La forma de presentació dels justificants serà mitjançant una fotocòpia compulsada, o emesa amb mitjans electrònics.
    • Quan correspongui, indicació dels criteris de repartiment de les despeses generals i/o indirectes, excepte en els casos que les bases reguladores de la subvenció hagin previst la seva imputació mitjançant un import alçat sense necessitat de justificació.
    • Certificat de taxador independent degudament acreditat i inscrit en el corresponent registre oficial, en el supòsit d’adquisició de béns immobles.
    • Una relació detallada dels altres ingressos o subvencions que hagin finançat l’activitat subvencionada amb indicació de l’import i la seva procedència. Quan els justificants de les despeses s’imputin parcialment a altres subvencions, caldrà indicar la quantia exacta o el percentatge imputat a cadascuna, amb identificació dels òrgans concedents. 
    • Els pressupostos que en aplicació de l’article 31.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, ha d’haver sol·licitat la persona o entitat beneficiària.
    • Qualsevol altra documentació relacionada directament amb l’objecte específic de la subvenció que requereixin les bases.
    • Si escau, carta de pagament de reintegrament en el supòsit de romanents no aplicats així com dels interessos que se’n derivin. 

Tràmit d'acceptació
Tràmit de justificació

Tornar