Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Modern acull la presentació dels tres videojocs creats dins el programa d’incubació GameGi

L’acte, que tindrà lloc demà a la tarda, dia 11 d’abril, comptarà també amb una ponència sobre els reptes i l’aprenentatge en l’emprenedoria de videojocs

El Modern. Centre Audiovisual Digital acollirà demà, dia 11 d’abril, a les 18 h, una Demo Day per presentar els tres videojocs creats dins la segona edició del programa d’incubació GameGi. Els equips gironins Player to Player, Mean Mink i Adhuc donaran a conèixer les seves creacions, en una jornada que posarà punt final a sis mesos de formació i mentories.

La regidora de Treball de l’Ajuntament de Girona, Raquel Robert i Rubio, i la directora general de la Direcció d’Innovació i Cultura Digital, Marisol López, participaran en la inauguració de la presentació, que es farà en format de Pitch Deck, pensat per atraure fons d’inversió i editors del sector. Tot seguit, es podran provar i testejar les creacions en un espai que s’habilitarà al vestíbul de la primera planta d’El Modern. 

"El GameGi reforça el paper d’El Modern com a pol d'atracció i de creació de cultura digital i audiovisual. Amb aquest projecte fomentem la indústria dels videojocs a la ciutat, donant oportunitats i sortides al talent del nostre jovent", ha ressaltat el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats i Bartrina.

L'esdeveniment també comptarà amb la xerrada “De goblins a dracs: Reptes i aprenentatges en l'emprenedoria de videojocs”, a càrrec del cofundador i líder del joc d’Evil Zeppelin, Aleix Risco. Durant la ponència, es farà un viatge a través de les experiències, desafiaments i lliçons sobre el desenvolupament de videojocs indie a Catalunya.

El programa d’incubació de videojocs GameGi té per objectiu posicionar la ciutat de Girona a la indústria del videojoc i sobretot professionalitzar i connectar amb la indústria els equips que hi participen. És una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Girona i gestionada per GameBCN que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona.

Tornar