Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Arriba la sisena edició dels premis de la Nit del Comerç de Girona

L’acte tindrà lloc dilluns dia 18 de març, a les 20.15 h, a l’auditori del Centre Cultural La Mercè

L’Ajuntament de Girona organitza dilluns que ve, dia 18 de març, la sisena edició de la Nit del Comerç de Girona. L’acte, que començarà a les 20.15 h i es portarà a terme a l’auditori del Centre Cultural La Mercè, comptarà amb la presència de l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar, i de la vicealcaldessa i regidora de Promoció Econòmica del consistori, Gemma Geis i Carreras.

L’activitat comercial és un pilar fonamental del desenvolupament econòmic de la nostra ciutat. Reconèixer i posar en valor l’esforç dels i de les professionals del sector ajuda a visibilitzar la gran tasca que realitzen diàriament. Aquest acte també ens descobreix la història de les famílies que es troben darrere dels comerços emblemàtics i singulars i ens ajuda als ciutadans i ciutadanes a ser més conscients i responsables de la seva supervivència i continuïtat”, ha explicat la vicealcaldessa Gemma Geis i Carreras. 

Aquest esdeveniment té un doble objectiu: d’una banda, reconèixer i promocionar les empreses i comerços del teixit comercial de la ciutat que contribueixen a fer créixer el model de comerç de proximitat i de qualitat de la ciutat i, de l’altra, homenatjar aquells comerços emblemàtics i singulars que fan de Girona una ciutat única.

Els premis també estan destinats a realçar els i les professionals del comerç que treballen per fer d’aquest sector un referent de qualitat, i de reconèixer i incentivar la participació d’iniciatives empresarials que, per les seves característiques, es poden considerar exemples per un teixit econòmic dinàmic i competitiu.

Durant l’acte, es farà un reconeixement i un homenatge a aquells comerços emblemàtics de llarga trajectòria de la ciutat que hagin complert durant l’any en curs els 25, 50 i 75 anys, i els tres establiments més antics de Girona, exceptuant els tres premiats en l’edició anterior. 

També es durà a terme la ponència “La botiga física té més vida que mai” a càrrec del president de l’Associació de Comerciants del Mercat de la Boqueria de Barcelona i CEO de la Consultor Crearmas, Jordi Mas.  L’acte estarà  conduït per la comunicadora Ester Bertran.
 

Cartell de la jornada
Tornar