Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’alumnat de l’Escola Eiximenis entrevista l’alcalde de Girona

Els nens i nenes també van fer arribar a Lluc Salellas i Vilar el desig de tenir una ciutat amb més vegetació i uns entorns escolars més segurs

Imatges de l'entrevista

L’alumnat de l’Escola Eiximenis va entrevistar ahir a la tarda a l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar. La trobada va tenir lloc a l’Auditori Josep Irla, que es va omplir de nens i nenes que van seguir en directe les preguntes que companys i companyes seves van fer-li al batlle. Les qüestions van ser preparades pels mateixos entrevistadors i entrevistadores, els quals també van passar per les aules de l’escola a recollir propostes d’altres alumnes.

Dos nens i dues nenes d’edats compreses entre els 8 i 10 anys van preguntar a l’alcalde sobre la seva arribada a l’alcaldia i com han estat aquests primers mesos al capdavant de l’Ajuntament de Girona.  També van fer-li qüestions sobre la seva trajectòria professional i el que representa ser alcalde d’una ciutat com Girona. Alhora, van preguntar-li quins són els grans projectes de ciutat que es duran a terme i com veu la ciutat en un futur. 

Com a cloenda, l’alumnat va fer arribar al batlle els seus desitjos com tenir una ciutat amb més vegetació i uns entorns escolars més segurs. Dos reptes que segons va comentar l’alcalde són eixos principals del govern municipal. 

Tornar