Header: Població de Girona

Població de Girona

Servei d'Estadística | Població de Girona

Servei d'estadística

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 024

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona habilita vint seus per a les eleccions catalanes d’aquest diumenge 12 de maig

Un total de 68.488 persones residents a la ciutat podran votar en aquests comicis. Hi ha cinc punts de votació nous respecte de les últimes votacions: l’Escola Dalmau Carles, el Servei Municipal d’Ocupació, el Local Social de Vista Alegre, el Local Social de Pedreres-Fora Muralla i la Sala Miquel Diumé de l’Ajuntament de Girona

L’Ajuntament de Girona ha habilitat vint seus amb 104 meses per a les eleccions catalanes que tenen lloc aquest diumenge dia 12 de maig. Un total de 68.488 persones residents a la ciutat podran votar en les eleccions, que coincidiran amb el segon dia de la celebració a la ciutat de “Girona, Temps de Flors”. La llista de col·legis electorals presenta canvis respecte als últims comicis del 23 de juliol del 2023 i hi haurà cinc punts de votació nous.

Per una banda, s’ha habilitat l’Escola Dalmau Carles i el Servei Municipal d’Ocupació (SMO), en comptes del Pavelló de Montfalgars. D’aquesta manera, el barri de Sant Narcís recupera un punt de votació.

En segon lloc, també estaran operatius el Local Social Vista Alegre i el Local Social Pedreres-Fora Muralla, en substitució de l’Escola Annexa-Joan Puigbert. Finalment, la Sala Miquel Diumé de l’Ajuntament de Girona serà seu electoral en lloc de la Casa de Cultura.

Des de l’Ajuntament, s’ha habilitat una web amb informació sobre les eleccions catalanes i els punts de votació perquè la ciutadania pugui consultar on ha d’anar a votar. Només cal posar l’adreça del domicili al cercador i apareix el nom del col·legi electoral de la ciutat de Girona assignat. 

Tornar