Header: Oficina de Foment de les Arts

Oficina de Foment de les Arts
PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial

Ruta de navegació

Antenes | Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Antenes

Connectant amb la cultura

Antenes és un projecte per a persones entre 16 i 25 anys interessades i/o implicades en les arts i la cultura que ofereix l’oportunitat de viure des de dins la programació artística d’un festival o equipament de Girona i el seu entorn. 

El projecte està pensat perquè els i les participants puguin decidir i comunicar una part de la programació amb l’acompanyament de professionals del sector cultural, i aprendre què s'amaga darrere els escenaris i la seva organització.

Per a portar-ho a terme, primer s’ha fet un estudi de l’oferta cultural i la visió que en tenen els i les joves i, després s’ha desenvolupat una experiència pilot al voltant de la programació artística. L’objectiu és posar en contacte el públic jove amb professionals del sector, acompanyant-lo en el procés d’elaborar, produir i comunicar una programació cultural.

Logos (sense el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | Oficina de Foment de les Arts (OFA) + El Modern

Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.