Header: Entitats de Girona

Entitats de Girona

Participació i associacionisme

Participació i associacionisme

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 4a planta
17004 - GIRONA

A/e:
participacio@ajgirona.cat

Telèfon:
972 010 275
972 419 007 - Permisos d'activitats a la via pública de les associacions i entitats

Web:
www.girona.cat/participacio
www.girona.cat/entitats
www.girona.cat/consultabarris

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La cavalcada de Reis de Girona canvia una part del recorregut

El seguici reial de Melcior, Gaspar i Baltasar passarà pel carrer de Santa Eugènia i la plaça del Marquès de Camps en lloc d’anar cap a la plaça del poeta Marquina i la ronda de Sant Antoni Maria Claret.

Plànol del nou recorregut

La cavalcada de Reis de Girona canviarà una part del recorregut aquest 2024. L’inici i el final de la rua no variaran, però a partir del carrer del Mestre Francesc Civil el seguici reial de Melcior, Gaspar i Baltasar es desviarà cap al carrer de Santa Eugènia i la plaça del Marquès de Camps en lloc de seguir cap a la plaça del Poeta Marquina, la ronda de Sant Antoni Maria Claret i el carrer de Joan Maragall. El nou recorregut està acordat entre els organitzadors –Ajuntament de Girona i Confraria de Jesús Crucificat - Manaies de Girona- i està motivat per la disponibilitat d’efectius policials per dur a terme el recorregut previst inicialment, ja que requeria més talls de circulació i regulació de trànsit.

Així doncs, el recorregut definitiu que es farà el dia 5 de gener a partir de les 18 h serà el següent: Camp de Mart (sortida), rotonda de Joaquim Vayreda; carrer de Caterina Albert; plaça de Prudenci Bertrana; plaça de Miquel de Palol; carrer del Mestre Francesc Civil; carrer de Santa Eugènia; plaça del Marquès de Camps; carrer d’Àlvarez de Castro; plaça de l’Hospital; plaça de Pompeu Fabra; vial oest de la plaça de Catalunya; avinguda de Sant Francesc; carrer de Santa Clara; plaça de la Independència; avinguda de Ramon Folch; rotonda del Rellotge; passeig de la Devesa i esplanada de la Copa (final).

Amb aquest canvi també es modificarà l’espai reservat per a persones de mobilitat reduïda durant la rua. Amb l’anterior recorregut aquest punt estava ubicat davant de l’Estació Espai Jove i amb el nou recorregut estarà situat molt a prop, entre els números 11 i 13 del carrer de Santa Eugènia, al costat de l’entrada al pàrquing de la plaça de Joan Brossa. 

Hi haurà un punt silenciós per a persones amb sensibilitat acústica. Estarà situat al gir entre el carrer del Mestre Francesc Civil i el carrer de Santa Eugènia. 

Recorregut en PDF
Més informació
Tornar