Header: Entitats de Girona

Entitats de Girona

Participació i associacionisme

Participació i associacionisme

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 4a planta
17004 - GIRONA

A/e:
participacio@ajgirona.cat

Telèfon:
972 010 275
972 419 007 - Permisos d'activitats a la via pública de les associacions i entitats

Web:
www.girona.cat/participacio
www.girona.cat/entitats
www.girona.cat/consultabarris

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona ampliarà la vorera del carrer de les Enderrocades

Els treballs, que començaran entre el 15 i el 22 de maig, provocaran afectacions circulatòries a la zona i duraran un màxim de sis mesos. El projecte d'ampliació de la vorera es va escollir en el marc dels pressupostos participats 2018 i 2019.

L’Ajuntament de Girona iniciarà, entre el 15 i el 22 de maig, les obres per ampliar la vorera del carrer de les Enderrocades, al barri de Vista Alegre - Carme. Els treballs, que es duran a terme en tres fases i tindran una durada màxima de sis mesos, comportaran afectacions circulatòries a la zona. El consistori ha enviat un full informatiu a tots els veïns i veïnes afectats perquè coneguin les incidències. 

El projecte de les obres d'ampliació de la vorera va ser un dels projectes votats pels veïns i veïnes del barri en el marc dels Pressupostos Participats dels Barris de les edicions 2018 i 2019.

Els treballs consisteixen en l’ampliació d’una de les voreres del carrer de les Enderrocades, concretament la que està situada més al nord, és a dir, la que queda interrompuda pel carrer del Taquígraf Martí. Actualment, aquest pas per a vianants és molt estret i, per aquest motiu, s’ampliarà fins als 1,80 metres per complir així amb la normativa d’accessibilitat. Per contra, es reduirà la calçada, que passarà a tenir una amplada aproximada de 3,20 metres i s’eliminaran les places d’estacionament. 

Les actuacions es dividiran en tres fases, durant les quals es tallaran diferents trams del carrer i només hi podran accedir els vehicles que han d’aparcar en els guals afectats. En la primera fase, que començarà entre el 15 i el 22 de maig, no es podrà circular pel carrer de les Enderrocades en
el tram comprès entre el carrer de Julià de Chia i el carrer del Taquígraf Martí. Aquesta fase tindrà una durada aproximada de dos mesos.

En la segona fase, no es podrà circular pel carrer de les Enderrocades en el tram comprès entre el carrer del Taquígraf Martí i el carrer del Carme, durant aproximadament uns dos mesos. I, en la fase tercera, no es podrà circular per la cruïlla del carrer del Taquígraf Martí amb el carrer de les Enderrocades, on es construirà una plataforma elevada. Aquesta fase tindrà una durada aproximada d’un mes i mig. 

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Acota Girona Construccions SL per un import de 57.317,45 euros (IVA inclòs).

Les afectacions circulatòries es poden consultar pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar