Header: El Modern

El Modern. Centre Audiovisual i Digital

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Hackató. Residència de cinema per joves talents

L'Institut Ramon LLull amb la col·laboració d‘El Modern. Centre Audiovisual i Digital impulsen una residència internacional per a nous creadors/es audiovisuals. 

El programa vol servir d’enllaç per connectar cineastes catalans/catalanes d’entre 18 i 30 anys amb cineastes d’arreu del món creant una xarxa de contactes entre els diferents països. Un format híbrid que ofereix una part de formació i una altra tècnica-artística, en la qual es fomentarà el català i l’anglès, i tindrà lloc entre Olot i Girona de l’1 al 14 de febrer de 2024.

La principal finalitat de la residència és actuar d’impuls per als nous creadors/es combinant una sèrie d’activitats professionals. Reforçant els coneixements tècnics i pràctics sobre els elements clau del procés complet d’una producció cinematogràfica amb orientació personalitzada, treball en xarxa i sinergies entre les persones residents.

El programa ofereix l’estada i mitja pensió (esmorzar i sopar) a la residència Faberllull Olot durant 14 dies, l’acompanyament de la mà de sessions col·lectives amb totes les persones participants, dues masterclass i espais de creació.

Per optar a la Hackató. Residència de cinema per joves talents Jove cal tenir entre 18 i 30 anys, estar cursant o haver cursat estudis de cinema o audiovisuals, interpretació, so o cicles relacionats en el món audiovisual i tenir disponibilitat total durant els dies que se celebri la Hackató.

Les inscripcions es poden fer del 25 de setembre al 14 de novembre a través del següent formulari
Per a més informació de la crida consulteu aquí

Tornar

Logos (sense el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | Oficina de Foment de les Arts (OFA) + El Modern

Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.