Header: El Modern

El Modern. Centre Audiovisual i Digital

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona millora la xarxa de subministrament elèctric de l’edifici consistorial, el Teatre Municipal, l’aparcament de la plaça del Pallol i l’edifici del Cinema Modern

Les actuacions, que està previst que finalitzin durant el mes de febrer, són necessàries per executar la segona fase de les obres de rehabilitació de l’antic Cinema Modern.

L’Ajuntament de Girona ha iniciat les obres per millorar la xarxa de baixa i mitja tensió de l’edifici consistorial, el Teatre Municipal, l’aparcament de la plaça del Pallol i l’edifici del Cinema Modern. Aquestes actuacions són imprescindibles per poder tirar endavant l’execució de la segona fase de les obres de rehabilitació de l’antic Cinema Modern.

Els treballs consisteixen, principalment, en la reunificació de la font de subministrament elèctric dels edificis afectats per tal de reduir-ne la despesa per consum d’elèctric. A més, el nou centre de transformació i de control es traslladarà al subsòl de la plaça del Pallol i d’aquesta manera s’alliberarà espai a l’edifici consistorial.

“Aquestes són unes obres que no es veuen, però que són molt importants per al correcte funcionament del conjunt d'equipaments públics situats al voltant de l'Ajuntament. Ens permetran afrontar els nous reptes d'ampliació que tenim previstos i, a la vegada, millorar-ne la qualitat i la garantia de subministrament. Des del govern prioritzem un correcte manteniment de les instal·lacions municipals, i aquests treballs en són un clar exemple”, ha explicat el regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona, Lluís Martí. 

Les obres, que van començar a mitjans del mes de desembre, han estat adjudicades per 288.090,11 euros (IVA inclòs) a l’empresa Montajes Eléctricos Garcia, SA i està previst que finalitzin durant el mes de febrer.

Tornar

Logos (sense el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | Oficina de Foment de les Arts (OFA) + El Modern

Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.