Header: Cultura popular, festes i tradicions

Cultura popular, festes i tradicions

Ruta de navegació

Dinamització del Territori

Dinamització del Territori

Cultura popular, festes i tradicions

Dinamització del Territori executa el conjunt d'accions per al foment de les manifestacions culturals, dutes a terme per entitats sense finalitat de lucre, per crear i difondre la cultura en tot el territori i la protecció patrimonial.

Té com a objectiu emprendre accions per dinamitzar les accions de cultura, la vida cultural i la cohesió social de la ciutat. Les seves activitats se centren en l’organització i gestió de diferents activitats culturals i de cultura popular als barris i sectors de la ciutat amb accions diverses com poden ser les festes de carnestoltes, les festes majors de barri, les Festes de Primavera, les activitats realitzades en el marc de la campanya de Nadal i l’organització de les Fires de Sant Narcís.

Contacte de Participació

972 419 007 
participacio@ajgirona.cat

Gestió de les activitats organitzades per les entitats i associacions durant les festes de Carnestoltes, Setmana Santa, festes majors de barri i la Cavalcada de Reis.

Contacte de Cultura

972 419 009  (extensions 5215 i 1427)
cultura@ajgirona.cat

Gestió de les Fires de Sant Narcís, Festes de Primavera (el Tarlà), Setges Napoleònics, sardanes, cercaviles, gegants, capgrossos, i correfoc.

Dinamització del Territori

Dinamització del Territori

Adreça:
Pl. del Vi, 1, 4a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 007

Web:
www.girona.cat/dinamitzacio