Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Actualització de la fase d'emergència del Pla de protecció civil municipal (12 h)

Des de l'Ajuntament de Girona es demana a la població que viu als baixos dels habitatges de la zona més propera al riu Ter dels barris de Pedret, Pont Major i Sant Ponç que pugui a les plantes superiors o que busqui un reallotjament per a les properes hores.

A causa del desbordament del riu Ter a l’alçada de Pedret, s’ha tallat la circulació en els dos sentits de la marxa a l’alçada del número 134 del carrer de Pedret. Davant del possible risc que augmenti el cabal del riu en la propera hora, es demana a la població que viu als baixos dels habitatges de la zona més propera al riu Ter dels barris de Pedret, Pont Major i Sant Ponç que pugui a les plantes superiors o que busqui un reallotjament per a les properes hores.

També s’han tancat el Centre Cívic Pedret, la biblioteca Just M. Casero, el Pavelló Municipal de Pont Major, el Pavelló Municipal Girona-Fontajau i el Camp de Futbol de Pont Major. El Centre Cívic Pont Major estarà obert per acollir els veïns i veïnes que vulguin anar. 

Un cop més, us recordem que totes les informacions i actualitzacions oficials sobre la fase d’emergència del Pla de protecció civil municipal es donaran a conèixer a través dels canals oficials de l’Ajuntament a les xarxes socials i al web municipal.

Tornar