Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El cicle “Mmm’agrada molt la música Girona” tanca la sisena temporada amb un concert d’A/Marte

L’actuació tindrà lloc aquest dissabte, 11 de maig, a les 18.30 h, al Centre Cívic Ter, i per assistir-hi cal fer reserva prèvia

El cicle “Mmm'agrada molt la música Girona” tancarà aquest cap de setmana la sisena temporada amb un concert del grup A/Marte, una proposta innovadora i de qualitat dels músics Rubén Paz i Cristina Boffi, formats al Conservatori Superior del Liceu. L'actuació tindrà lloc el pròxim dissabte, dia 11 de maig, a les 18.30 h, al Centre Cívic Ter.

A/Marte és un lloc i un espai des d’on concebre i transmetre la música amb una enorme profunditat i una amplitud continguda de sublims detalls. El grup presenta així “Matisos”, un concert multidisciplinari en el qual so i imatge s’uneixen creant una experiència excepcional. Una hora de música sense pausa que passa per la reinterpretació de cançons de diferents estils i orígens i de temes i interludis musicals de composició pròpia.

Aquest espectacle és un cara a cara que genera diferents atmosferes amb les melodies, els silencis i una presència colpidora de dos artistes que arremeten vers la sensibilitat de la persona espectadora des d’una aparent quietud. L’impacte del seu art pren més força amb la projecció d’imatges que ha creat expressament per a l’espectacle l’artista Ignasi Roqué, amb paisatges i textures naturals que potencien l’experiència immersiva.

Com és habitual, l’activitat comptarà amb un micro obert per cridar a la participació. Per inscriure-s’hi, cal sol·licitar-ho a través del compte d’Instagram @mmmagrada; per correu a mifas@mifas.com. A més, el cicle, dinamitzat per l’entitat MIFAS, té disponible un servei d’acompanyament per a persones amb discapacitat, dependència o que manifestin qualsevol necessitat o diversitat funcional per garantir el seu dret d’accés a la cultura. Per sol·licitar-lo cal escriure un correu electrònic a mifas@mifas.com.

El cicle “Mmm’agrada molt la música Girona” és un projecte sorgit de la dinamització cultural que fa anys que duu a terme l’Ajuntament de Girona a través del Centre Cívic Ter. L’esdeveniment es manifesta com un entorn adaptat que cerca l’accessibilitat universal, la inclusió i la participació i que porta la creació i el talent territori gironí als barris. Es caracteritza per ser un espai preparat per acollir la diversitat, especialment persones amb discapacitat, tant si és diagnosticada com si no.

L'entrada és gratuïta amb reserva prèvia a través de l’agenda municipal

Tornar