Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Audiència Provincial dona la raó a l’Ajuntament de Girona en la liquidació de la part privada d’AGISSA

Les entitats públiques passaran a gestionar el capital actiu i passiu que encara formava part de l’empresa.

L’Audiència Provincial de Girona ha emès un auto que estima el recurs d’apel·lació interposat per l’Ajuntament de Girona i que ratifica la dissolució de la societat mixta AGISSA S.A. D’aquesta manera, l’òrgan judicial dona la raó a l’Ajuntament per davant de la part privada i nomena una entitat encarregada de liquidar la societat.

Així, el capital econòmic que havia quedat a AGISSA malgrat la municipalització del servei passarà a mans de les entitats públiques que se n’han derivat.

D’aquesta manera, l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar, ha celebrat la decisió judicial i ha reivindicat el procés iniciat fa anys i que ha permès la municipalització de l’aigua: “Tancar la carpeta d’AGISSA és una bona notícia per a la ciutat i demostra que la feina feta al llarg dels anys per arribar fins a la gestió pública de l’aigua era imprescindible”.

En aquesta línia, l'alcalde de Salt, Jordi Viñas, ha subratllat que l'auto del jutjat “valida el procés seguit pels tres consistoris integrants d'AGISSA, que ha permès convertir l'aleshores empresa mixta, en una nova empresa de gestió de l'aigua, ara 100% municipal”.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Sarrià de Ter també ha valorat positivament la sentència.

Tornar