Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Xarxes: Ajuntament de Girona

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Elena Carmona serà la nova directora d’Arts Escèniques de l’Ajuntament de Girona

Ocuparà la plaça vacant que va deixar Jep Sànchez després de jubilar-se el mes de juliol passat.

L'Ajuntament de Girona ha finalitzat el procés de selecció de la direcció d'Arts Escèniques per als propers quatre anys (2021-2025) que, entre altres tasques, inclou encapçalar el Teatre Municipal. La periodista i coordinadora artística Elena Carmona serà la nova responsable i substituirà Jep Sánchez, que va deixar el càrrec per jubilació el mes de juliol passat. 

Elena Carmona Sanjuán és llicenciada en Periodisme per la Facultat de Ciències de la Comunicació de Sevilla. Té un postgrau en Gestió i Polítiques Culturals per la Universitat de Barcelona i un postgrau en Direcció i Gestió d’Institucions, Empreses i Plataformes Culturals per la Universitat Pompeu Fabra. En l’actualitat era coordinadora artística de la fàbrica de creació el Graner - Mercat de les Flors. Entre el 2011 i el 2018 va ser coordinadora de projectes a la fàbrica de creació el Graner i cocuradora i directora del Festival Sâlmon. També va ser assistent de continguts del Mercat de les Flors.

La seva incorporació a la direcció d’Arts Escèniques està prevista per al proper mes de maig. La durada del contracte serà per quatre anys, amb la possibilitat d’una pròrroga de dos anys.

Tornar