Header: Oficina de Foment de les Arts

Oficina de Foment de les Arts
PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial

Xarxes: Girona Crea - Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Oficina de Foment de les Arts

Adreça:
El Modern
Carrer Nou del Teatre, 16
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 010 251

Adreça electrònica:
ofa@ajgirona.cat

Horari:
De dilluns a divendres
de 9 a 14 h

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Premi aGOe a l’Emprenedoria i a la Creativitat

Per poder participar-hi caldrà fer la inscripció i lliurament del projecte en el període que va de l’1 de juliol al 30 d’octubre de 2021, ambdós inclosos

Des d’Associació Gironina d’Orientació Empresarial es convoca la segona edició del Premi aGOe a l’Emprenedoria i a la Creativitat. Aquest guardó es dirigeix a projectes i a activitats ja constituïdes com a empreses o altres entitats, sempre que estiguin registrades amb posterioritat al 01/07/2019. S'estableix un primer premi i un accèssit de 1.000€ i 500€ respectivament.

Per presentar-se al premi s’haurà d’omplir el formulari d’inscripció que figura al web www.agoe.cat i adjuntar la documentació que s’especifica a les bases. Com a novetat d’aquest any es convoca el Premi en homenatge a Narcís Mateu Nierga, per la seva trajectòria en el foment de l’emprenedoria.

Per poder participar-hi caldrà fer la inscripció i lliurament del projecte en el període que va de l’1 de juliol al 30 d’octubre de 2021, ambdós inclosos.

L’Ajuntament de Girona promou i organitza aquesta iniciativa a través del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial, un projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona.

Més informació
Tornar

Logos (sense el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | Oficina de Foment de les Arts (OFA) + El Modern

Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.