Header: Girona Film Office

Girona Film Office

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Últims dies per participar al 5è Concurs SmartFilms Girona

El termini de presentació dels curtmetratges fets amb dispositius mòbils finalitza el 27 de novembre.

La 5a edició del Concurs SmartFilms Girona és a punt de tancar el període d’acceptació de projectes. Totes les persones que hi vulguin participar tenen temps de presentar els seus curtmetratges fets amb dispositius mòbils (telèfons intel·ligents o tauletes) fins al 27 de novembre. El concurs està organitzat, un any més, per la Girona Film Office de l’Ajuntament de Girona. 

Aquesta iniciativa consta de 3 categories: la Girona Film Office, la Iguala’t i la Diversitat. La categoria Girona Film Office es dirigeix a qualsevol persona major d’edat, col·lectiu o entitat que rodi un curtmetratge de gènere i temàtica lliures i opta a un únic premi per valor de 500 euros.

Les altres dues categories, Iguala’t i Diversitat, es dirigeixen a joves de 14 a 18 anys dels centres educatius, centres oberts i entitats d’educació en el lleure de Girona. El tema dels projectes, però, és diferent en cada apartat. La temàtica dels curtmetratges de la categoria Iguala’t hauran de fomentar el tractament igualitari del gènere i la sensibilització vers una societat menys sexista, mentre que els de Diversitat hauran de potenciar la tolerància a la diversitat d’orientació i identitat sexual.

A diferència de la categoria Girona Film Office, les categories Iguala’t i Diversitat tindran dos guanyadors per categoria. Així doncs hi haurà un total de quatre guanyadors en aquests darrers apartats que tindran com a premi comú la possibilitat de participar en el rodatge d’un curtmetratge amb l’equip tècnic de l’Escola Universitària ERAM i d’emetre’l dins de la programació de TV Girona. 

A través de l’SmartFilms Girona, l’organització busca incentivar la creativitat i capacitat d’innovació de la ciutadania, amb projectes audiovisuals que tractin les localitzacions de Girona d’una forma original i que potenciïn la ciutat com a plató cinematogràfic. A més, el concurs també vol contribuir que els joves desenvolupin l’esperit crític en relació amb els rols estereotipats sexistes, homòfobs i discriminatoris de la societat i que valorin positivament la igualtat, la tolerància i la diversitat.

El jurat emetrà públicament el veredicte del concurs el dimarts 20 de desembre del 2016 en un acte que tindrà lloc a les 18.30h al Cinema Truffaut de Girona.

Podeu veure el curtmetratge guanyador de 4a edició del concurs SmartFilms Girona al vídeo següent:  

Tornar