Header: Escoles Bressol Municipals

Escoles bressol municipals

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Escola bressol Garbí

Dades de contacte

C. de Joaquim Riera i Bertran, 20
17003 Girona
Tel.: 972 396 071 - 692 261 966
A/e: garbi@ajgirona.cat
Web: www.girona.cat/eebb

L’escola bressol Garbí està situada al barri de Palau, al costat de l’escola Marta Mata. Inaugurada l’any 2007, oferim 67 places per a infants de 4 mesos a 3 anys:
► 7 per a infants de 4 a 12 mesos
► 24 per a infants d’1 a 2 anys
► 36 per a infants de 2 a 3 anys

L’equip educatiu està format per 9 educadores, dues de les quals formen l’equip directiu. També disposem de personal de cuina, neteja i consergeria.

Què fem

L’escola és un espai on infants i adults aprenem i creixem junts, establint uns vincles afectius que ens aporten confiança i seguretat.

Per això, famílies i equip procurem compartir criteris i valors educatius per atendre les necessitats dels infants, potenciant el seu desenvolupament harmònic.

Creiem que l’organització de l’espai i la selecció dels materials esdevenen un estímul a partir del qual els infants poden crear el seu propi joc amb el qual aniran construint el seu propi aprenentatge.

Fomentem el valor de les petites coses viscudes dia a dia, els moments quotidians i, confiem en les possibilitats dels infants per aconseguir, de mica en mica, l’autonomia personal.

Dades

Escola bressol pública (Codi: 17009400)
Barri:  Palau
Zona escolar: 3 - Sud
Oferta formativa: Educació infantil primer cicle 0-3 anys

Personal

Personal docent: 9 educadores
Directora: Dolors Farrés Roquer

Horari

Horari d’escola - De 8.45 a 17 h
► Entrada al matí: de 8.45 a 9.30 h
► Sortida a la tarda: flexibilitat horària a partir de les 15.15 h

Per als nens i nenes que no es queden a dinar
► Sortida al migdia: d'11.45 a les 12 h
► Entrada a la tarda: a les 15 h

Horari complementari
► Matí: de 8 a 8.30 h

Equipament

Nombre d'aules: 5

En totes i cadascuna de les 5 aules, trobem diferents tipus de materials amb els que poden experimentar i manipular, observar, imaginar, representar... i descobrir totes les seves qualitats i propietats (mida, pes, color, textura...).

Disposem d’altres espais comuns de joc, per a gran o petit grup, així com també del pati, espai exterior que ens ofereix infinites possibilitats de joc.

A més, compartim alguns espais amb l’escola Marta Mata (hort i biblioteca), així com també diferents festes i celebracions.

Les famílies que ho desitgin poden formar part de l’AMPA, participant de les diferents activitats que organitza, així com també del Consell escolar.

Organització

Els infants es distribueixen en 5 aules: una per al grup de nadons, i les 4 restants per als infants d'1 a 3 anys, agrupant-los de manera que es permeti fomentar diferents valors com són el respecte, l’empatia...