Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Subvencions | Cultura

Ajuts i subvencions de cultura

Publicador de continguts

Suport a la creació de La Marfà (modalitat B). Primers enregistraments

Pendent de convocatòria Termini obert Resolució Convocatòria tancada
S’adreça a grups novells que es trobin en un estadi inicial de la seva carrera i sense material fonogràfic publicat. L’objectiu de la convocatòria és impulsar la creació musical emergent a Girona, i es realitza conjuntament amb la Casa de la Música del Gironès. Es concedeixen fins a dues ajudes a grups per a realitzar el seu primer enregistrament (entre 2 i 4 temes). El suport consisteix en la cessió gratuïta de l’estudi de gravació i l’acompanyament d’un productor musical que orienta les bandes tant en la vessant artística com tècnica de l’enregistrament.

Termini de presentació de sol·licituds: de l’1 i el 25 de setembre de 2021

Bases i convocatòria

La convocatòria de Primers enregistraments forma part de la modalitat B del Programa de suport a la creació de La Marfà.

L’ajuda està dirigida a grups musicals que comencen la seva trajectòria i consisteix en la cessió dels recursos disponibles a La Marfà - Centre de Creació Musical (estudi de gravació i bucs d’assaig), així com la en la contractació del personal necessari per realitzar la gravació de diversos temes. Concretament es tractarà d’un tècnic de so per gestionar tècnicament l’enregistrament i l’acompanyament d’un productor musical que orienti a un màxim de dos grups, tant en la vessant artística com tècnica de l’enregistrament, durant el màxim d’hores que determini la convocatòria per cadascun dels grups seleccionats. 

L’enregistrament i l’acompanyament es faran a les instal·lacions de La Marfà – Centre de Creació Musical. Aquesta ajuda es realitza conjuntament amb la Casa de la Música del Gironès. 

La informació d'aquesta pàgina és un resum i té un caràcter merament informatiu.  Cal que el sol·licitant consulti les bases i la convocatòria específica.

Beneficiaris

Solistes o formacions musicals (persones físiques o jurídiques) vinculades a les comarques gironines que presentin temes de creació pròpia de qualsevol gènere o estil. 

Quantia de la subvenció

L’import individualitzat dels ajuts es determinarà en funció de les necessitats tècniques dels projectes beneficiaris i no serà superior 1.500 € per projecte.

En qualsevol cas, l’ajut no podrà ser d’un import que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajuts, ingressos o recursos, superi el cost de l’activitat subvencionada.

Contacte

Per a resoldre dubtes sobre les sol·licituds adreceu-vos a lamarfa@ajgirona.cat

Bases en català al BOP núm. 26 - Data: 09-02-2021
Aprovació definitiva al BOP núm. 63 - Data: 01-04-2021
Bases a castellà
Convocatòria 2021 en català al BOP núm. 65 - Data: 07-04-2021
Convocatòria 2021 en català
Convocatòria 2021 en castellà

Tornar