Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Subvencions | Cultura

Ajuts i subvencions de cultura

Publicador de continguts

Suport a la creació de La Marfà (modalitat A) 2023. Acompanyament artístic

Pendent de convocatòria Termini obert Resolució Convocatòria tancada
Es tracta d’un programa especialitzat que acompanya els músics en el seu procés professionalitzador a partir d’un pla d’accions dissenyat a mida per a cada grup. Les ajudes consisteixen en la contractació de serveis de professionals que acompanyen i fan de mentors als projectes seleccionats, així com en la cessió d'espais i de recursos.

Ja s'ha publicat a l'e-tauler la resolució definitiva de la convocatòria 2023.

El termini de finalització de les accions acordades en el programa d’acompanyament artístic de La Marfà - Centre de Creació Musical serà fins al 31 de desembre de 2024 i la presentació de la justificació serà d’un termini màxim de tres mesos a partir de la finalització del període previst de l’execució de projectes.

Resolució i justificació

Relació d’admesos i no admesos

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds es farà pública, en el tauler d’anuncis municipal i en aquesta pàgina la relació provisional d’admesos i de no admesos, amb indicació dels motius de la no admissió.

L’esmena dels defectes s’haurà de fer en el termini màxim i improrrogable de 10 dies hàbils, i en cas que no es faci dins d’aquest termini, equivaldrà al desistiment dels interessats, en els termes previstos a l’article 68 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Transcorregut aquest termini, es dictarà resolució definitiva d’admesos i exclosos, de tots aquells expedients que no s’hagin esmenat correctament.

Termini de resolució i notificació

El termini màxim per a resoldre i notificar la resolució serà de sis mesos a comptar des de la data de publicació de la convocatòria.

El venciment del termini sense que s’hagi notificat la resolució, legitima les persones interessades per entendre desestimada, per silenci administratiu, la seva sol·licitud.

Acceptació

Els beneficiaris disposaran d’un termini de 10 dies hàbils, a comptar des de la data de fer-se pública la resolució definitiva, per comunicar per escrit la seva acceptació al programa de suport a la creació i les condicions en què s’ha atorgat.

En cas de no complir amb aquest requisit, l’Ajuntament podrà optar, discrecionalment, entre concedir un nou termini o considerar que s’ha renunciat.

Termini d’execució i justificació

El termini de finalització de les accions acordades en el programa d’acompanyament artístic de La Marfà - Centre de Creació Musical serà fins al 31 de desembre de 2024 i la presentació de la justificació serà d’un termini màxim de tres mesos a partir de la finalització del període previst de l’execució de projectes. 

La manca de justificació comportarà la pèrdua del dret de cobrament, i, en el cas que aquest ja s’hagi produït, implicarà la tramitació del procediment de reintegrament respecte de les quantitats no justificades, i els corresponents interessos de demora, d’acord amb l’establert a l’art. 37 i següent de la Llei General de Subvencions.

Documentació que cal adjuntar al tràmit de justificació:

  1. Instància específica de justificació
  2. Memòria detallada de les accions realitzades i de l’impacte del programa de suport a la creació en el seu desenvolupament artístic i professional.
  3. Material editat amb motiu de l'activitat on hi ha de constar la col·laboració municipal tal com s’estableix al punt 22 de les bases.

Les memòries hauran d’incloure un llistat amb totes les despeses i ingressos del projecte. L’Ajuntament podrà requerir a les persones beneficiàries, mitjançant la tècnica del mostreig aleatori l’aplicació, els justificants que consideri oportuns per tal de comprovar l’aplicació de la subvenció.

Esmena dels defectes
Tràmit d'acceptació de la subvenció
Tràmit de justificació
Resolució 2023

Tornar