Header: Comerç

Comerç

Ruta de navegació

Regala Girona | Comerç

Regala Girona

Dona vida al comerç i la restauració de la nostra ciutat

Campanya 2021

L'objectiu d'aquesta campanya és posar en valor el rol de proximitat del comerç i restauració de la ciutat i fomentar el consum de productes locals.

Sota el lema “Regala Girona”, l’Ajuntament de Girona vol donar visibilitat al teixit comercial, reactivar econòmicament el sector del comerç i la restauració, i posar en valor els productes de km 0 com a patrimoni intangible, identitari i diferencial de la ciutat.

El sector del comerç, serveis i restauració es troba amb greus problemes estructurals derivats de la crisi sanitària i les restriccions, que com a conseqüència d’aquesta s’han hagut d’adoptar, amb especial incidència en el sector de la restauració i alguns serveis, que han patit mesures més severes de tancament absolut en diferents moments.

També la compra a distància ha crescut de forma exponencial i és una acció habitual o esporàdica d'una gran majoria de compradors. Així i tot, a través del confinament molta gent ha vist la importància del comerç local: el seu rol en l’economia local, el seu rol social, urbà, etc, i s’ha detectat que per a un cert grup de compradors el vincle local, territorial i de proximitat ha esdevingut un element important per decidir la compra.

Per tot plegat, ara més que mai, cal posar en valor el rol de proximitat del comerç i de la restauració de Girona.

Regala Girona | Nadal

Campanya de Nadal

El sector del comerç, serveis i restauració arriba a final d’any amb greus problemes estructurals derivats de la crisi sanitària i les restriccions, que com a conseqüència d’aquesta s’han hagut d’adoptar, amb especial incidència en el sector de la restauració i alguns serveis, que han patit mesures més severes de tancament absolut en diferents moments, inclús l’actual.

La campanya de Nadal és “el ser o no ser” de moltes empreses del sector comercial. S’estima que en més del 20% de les empreses, la seva capacitat de supervivència dependrà d’una bona o mala campanya de Nadal, i és que en molts casos les vendes no recuperen nivells anteriors i, de fet, la despesa mitjana per persona està baixant.

Sota el lema "Regala Girona" s’ha volgut situar al mapa la ciutat de Girona com a centre comercial i de restauració. L’eslògan “Dona vida al comerç i la restauració de la nostra ciutat” pretén convertir el client en l’actor capaç de dinamitzar el consum local.


Aquest vídeo vol donar al client arguments de compra basats sobretot en la qualitat del producte. Darrere de la relació client-consumidor, a banda de persones, hi ha productes fets amb molta cura i dedicació i això es trasllada en cadascun dels cinc sentits: olfacte, vista, oïda, gust i tacte. 

Vídeo: Regala Girona | Nadal

Regala Girona (frase logos) | Comerç

“Aquest contracte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Plans de reactivació socioeconòmica COVID-19, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i amb el cofinançament del Fons Social Europeu”.

Logos SOC + Generalitat + SEPE + UE Fons Social Europeu FSE inverteix en el teu futur

  • Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)
  • Generalitat de Catalunya
  • Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social - Servicio Público de Empleo Estatal
  • UE. Fons Social Europeu - Iniciativa d'Ocupació Juvenil