Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2020

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2020

Activitats d'estiu per a infants i joves 2020

L’oferta d’activitats de casals d'estiu està subjecta a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte

Ja es pot consultar el resultat del sorteig 
Obert el període d'inscripcions dels casals amb places lliures a www.girona.cat/inscripcions

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal Som Rumba!

Associació Cultura S/N de Girona

Codi:013
Temàtica:Lleure
Edat:4–12 anys (2016–2008)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Escola Eiximenis
Al casal Som Rumba! descobrirem l’origen d’aquest estil musical tan enganxós i amb lletres tan potents, aprendrem a tocar alguns dels seus instruments i fins hi tot a construir-ne algun. Tot això per tal que els nens i nenes puguin descobrir d’una manera lúdica i divertida el món de la rumba. Donar a conèixer aquest estil musical avui en dia, immersos en tants estils musicals, no es feina fàcil per això l'equip de monitors faran enganxar als nens i nenes les seves ganes per aquest estil, i aquests aprendran a disfrutar, escoltar i tocar la rumba. Tot el casal anirà conduit amb dinàmiques que les persones de l’equip dirigiran per tal que el casal tingui una forma i un sentit.
Preus mensuals De l'1 al 31 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h102 €
Horari de 9 a 13 h i de 15 a 17 h149 €
Servei de menjador136 €
Servei despertador (de 8 a 9 h)45 €

Dates: De l'1 al 31 de juliol. Places: 80. Accés amb: línia 7 i 11 de bus.