Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2020

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2020

Activitats d'estiu per a infants i joves 2020

L’oferta d’activitats de casals d'estiu està subjecta a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte

Ja es pot consultar el resultat del sorteig 
Obert el període d'inscripcions dels casals amb places lliures a www.girona.cat/inscripcions

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal Esportiu de Palau

Club Bàsquet Sant Narcís

Codi:001
Temàtica:Esportiu
Edat:6–14 anys (2014–2006)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Complex Esportiu de Palau
El casal Esportiu de Palau ofereix l’esport com a eix central en la dinamització d’activitats i té l’objectiu de fomentar entre els infants la formació i la cohesió. Els infants podran aprendre i practicar diferents esports com bàsquet, futbol, hoquei, beisbol, handbol, atletisme o voleibol. També es realitzaran jocs de lleure i esports menys coneguts en els quals s’utilitza material poc convencional com plats voladors, ringos, cesta-punta, malabars o anelles. Es faran gimcanes i concursos.
Preus mensuals De l'1 al 31 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h102 €
Horari de 9 a 13 h i de 15 a 17 h149 €
Servei de menjador136 €
Servei despertador (de 8 a 9 h)45 €

Dates: De l'1 al 31 de juliol. Places: 90. Accés amb: línia 1 de bus.