Header: Subvencions

Subvencions, beques i ajuts

Menú de navegació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’alcalde de Girona rep la visita del director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona 

Lluc Salellas i Manuel Szapiro es van reunir a l'Ajuntament de Girona el dijous 11 de gener.

L’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar, va rebre el dijous 11 de gener una delegació de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona encapçalada pel director de la institució, Manuel Szapiro. La visita va tenir lloc al despatx d’Alcaldia i van assistir-hi també la vicealcaldessa i regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Girona, Gemma Geis i Carreras; el tinent d’alcaldia i regidor de Talent, Innovació, Salut i Comunitat, Xavier Aldeguer Manté, i la cap de comunicació de la Comissió Europea a Barcelona, Laura Rahola.

Durant la trobada, un dels principals temes que es va tractar va ser la gestió i execució dels fons europeus del Next Generation. És per això, i amb la voluntat d’aprofundir en els projectes amb aquests fons que gestiona l’Ajuntament, que després de la trobada institucional va tenir lloc una reunió de presentació dels projectes cofinançats pels fons Next Generation amb alguns dels regidors i regidores i personal responsable d'aquests. 

La trobada va culminar amb una visita de la recentment finalitzada reforma de la plaça de Salt, una de les actuacions finançada pels Next Generation, que ha permès integrar un carril bici a la rotonda que connecta la ciutat amb els municipis de l’àrea urbana i millorar l’espai públic destinat a les persones vianants.

Tornar