Header: Sant Silvestre

Sant Silvestre

Ruta de navegació

Reglament | Sant Silvestre

Reglament de la cursa

Cursa d'adults

 1. El Club Atletisme Girona i el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Girona organitzen la 15a Sant Silvestre de Girona i la 10a Mini Sant Silvestre.
 2. La cursa d’adults és una cursa popular oberta a persones nascudes l’any 2007 i anteriors i la Mini Sant Silvestre està destinada als més menuts. Només es podrà participar en una de les dues curses.
 3. Dia, hora i lloc: dimarts 31 de desembre de 2019 a les 18 h al Pavelló Municipal Girona-Fontajau.
 4. Distància: 5 km. Veure el recorregut.
 5. Les inscripcions es tancaran el diumenge 29 de desembre a les 23.59 h o bé quan s’assoleixin les 2.000 inscripcions. Hi haurà una bossa obsequi per a cada participant.
 6. Preu de la inscripció:
  9 € = 8 € l'inscripció + 1 € en benefici de "Nassos contra el càncer" (del dorsal 1 al 400)
  10 € = 9 € l'inscripció + 1 € en benefici de "Nassos contra el càncer" (del dorsal 401 al 600)
  12 € = 11 € l'inscripció + 1 € en benefici de "Nassos contra el càncer" (del dorsal 601 al 2000)
 7. És obligatori presentar el comprovant del pagament o el DNI quan es reculli el dorsal-xip.
 8. Els/les participants permeten explícitament que el seu nom, cognom i gènere siguin publicats a les llistes d’inscrits, com també a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta.
 9. Recollida de dorsal-xip: el mateix dia de la cursa a partir de les 15.30 h al punt de sortida. Es recomana venir amb temps per evitar cues o aglomeracions d’última hora. A partir de les 17.40 h no s’entregaran dorsals-xips. Els regals del sorteig s'entregaran en el moment de recollir el dorsal. Els regals sortejats són obsequis que els col·laboradors de la cursa han donat per regalar entre les persones participants a la cursa.
 10. El dorsal-xip s’ha de col·locar a l’alçada del pit de manera visible. Queda prohibit córrer sense inscripció prèvia, és a dir, sense el dorsal-xip de la cursa, perquè es perjudica tot el col·lectiu i el desenvolupament de la prova i perquè la persona no estarà coberta per cap assegurança.
 11. Només serà vàlid el xip facilitat per l’organització. No es podrà utilitzar el xip groc.
 12. Temps màxim per finalitzar la cursa: 40 minuts.
  DistànciaTemps
  Km 1
  8 minuts
  Km 2
  16 minuts
  Km 3
  24 minuts
  Km 4
  32 minuts
  Km 5 - Arribada
  40 minuts
 13. Els/les participants que superin el temps previst, i un cop els avancin els cotxes de tancament de la cursa, hauran d’anar per sobre de la vorera i respectar la normativa dels vianants.
 14. L’organització situarà al llarg del recorregut els controls suficients per vetllar per la seguretat de tots els/les participants en la prova. Aquells que no respectin el recorregut, marcat per l’organització, quedarà emparat sota la seva responsabilitat. L’organització podrà modificar el recorregut per causes que li siguin alienes i/o de força major.
 15. La participació a l’esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels/les participants a la cursa. Queda totalment prohibida la participació a la cursa amb patins, gossos, cotxets o similar. L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els/les participants puguin ocasionar durant la prova, a si mateixos o a terceres persones.
 16. Tots els/les participants que no compleixin l’edat que marca el reglament serà sota la seva responsabilitat.
 17. La cursa només es podrà suspendre per inclemències meteorològiques o si en el moment de la sortida hi ha algun risc físic per als corredors/ores, i així ho determina l’organització.
 18. L'Ajuntament de Girona es reserva el dret de fer l'enregistrament sonor o d'imatges durant el desenvolupament de l'activitat amb la finalitat difondre-les i arxivar-les, i sempre d’acord amb la legislació vigent en matèria de dret d’imatge i de protecció de la intimitat de les persones. No obstant això, l'Ajuntament de Girona no es fa responsable de l'enregistrament sonor o d'imatges de terceres persones en activitats obertes al públic en general.
 19. L’organització es reserva el dret a demanar el DNI o un document similar per comprovar l’edat o la identitat dels/les participants.
 20. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament.
 21. Reclamacions: S’admetran reclamacions fins a 1 hora després del tancament de la cursa (19.40 h).
 22. Les inscripcions són personals i intransferibles i per cap motiu es retornarà el cost de la inscripció a la cursa.
 23. Us informem que les dades personals que ens faciliteu seran incorporades als fitxers dels organitzadors de la cursa només amb la finalitat de gestionar la prova, enviar-vos informació vinculada i per a accions promocionals.
  Així mateix ens autoritzeu que el vostre nom, cognom, data de naixement i gènere es publiquin a les llistes d’inscrits, a les de resultats, a les cròniques, fotografies i filmacions en qualsevol mitjà de comunicació (diari, web, etc.) únicament per a l'estricta divulgació esportiva de la prova.
  Les vostres dades seran tractades d'acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (BOE número 298, del 14 de desembre de 1999).
  D'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal podreu exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per telèfon (972 226 136), per correu electrònic (activitatsesports@ajgirona.cat) o per correu postal al Servei Municipal d'Esports (av. Josep Tarradellas i Joan, 22-24. 17007 Girona).
 24. Les persones participants que s’inscriguin fins el diumenge 8 de desembre podran escollir la talla de la samarreta.

Mini Sant Silvestre: curses per a infants

 1. Categories, hores de sortida i distàncies (aproximades) dels recorreguts:
  Persones nascudes el 2014 i 2015 ⇒ 17.05 h 110 m
  Persones nascudes el 2011 – 2012 – 2013 ⇒ 17.15 h 600 m
  Persones nascudes el 2008 – 2009 – 2010 ⇒ 17.30 h 1.200 m
 2. Inscripcions:
  Fins al diumenge 29 de desembre a les 23.59 h o quan s’assoleixin les 300 inscripcions entre les 3 mini Sant Silvestres. El dia 31 de desembre no s’admetran inscripcions.
 3. Preu de la inscripció:
  Per Internet: 2,00 €
 4. Límit de corredors/ores: 300 participants (nascuts/des els anys 2008 fins al 2015, inclosos).
 5. Recollida de dorsal: el mateix dia de la cursa a partir de les 15.30 h i fins a les 16.50 h al punt de sortida. Cal portar-lo posat durant la cursa. (A les minicurses no s’utilitzarà xip, només dorsal).
 6. Tots els/les participants podran gaudir de la xocolatada i d’activitats lúdiques, i qui acabi la cursa rebrà una medalla i una bossa obsequi.
 7. Recorregut: Pavelló Municipal Girona - Fontajau (sortida) - Rbla. Xavier Cugat - Pavelló Municipal Girona - Fontajau (arribada). Veure el recorregut.
 8. No hi haurà classificacions.