Header: Sant Silvestre

Cursa Sant Silvestre

Ruta de navegació

Reglament | Sant Silvestre

Reglament de la cursa

El Club Atletisme Girona i el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Girona organitzen la 18a Sant Silvestre de Girona i la 13a Mini Sant Silvestre. 
Només es podrà participar en una de les dues curses.

Cursa d'adults

 1. La cursa d’adults és una cursa popular oberta a persones nascudes l’any 2011 i anteriors.
 2. Dia, hora i lloc: diumenge 31 de desembre de 2023 a les 18 h al Pavelló Municipal Girona-Fontajau.
 3. Distància: 5 km. Veure el recorregut.
 4. Les inscripcions es tancaran el 30 de desembre a les 23.59 h o bé quan s’assoleixin les 2.000 inscripcions. Hi haurà una bossa obsequi per a cada persona inscrita. Les inscripcions es podran fer únicament per Internet.
 5. Preu de la inscripció:
  12 € Del dorsal 1 al dorsal 1.000
  15 € Del dorsal 1.001 al 2.001
 6. El dia 31 de desembre no es faran inscripcions.
 7. És obligatori presentar el comprovant del pagament o el DNI quan es reculli el dorsal xip.
 8. Recollida de dorsal xip: el mateix dia de la cursa a partir de les 10.30 h al Pavelló Municipal Girona-Fontajau. Es recomana ser-hi amb temps per evitar cues o aglomeracions d’última hora. IMPORTANT! A partir de les 17.15 h no s’entregaran dorsals xips. 
 9. El dorsal xip s’ha de col·locar a l’alçada del pit de manera visible. Queda prohibit córrer sense inscripció prèvia, és a dir, sense el dorsal xip de la cursa, ja que perjudica tot el col·lectiu, el desenvolupament de la prova i, a més, la persona no estarà coberta per cap assegurança.
 10. Només serà vàlid el xip facilitat per l’organització. No es podrà utilitzar el xip groc.
 11. La bossa del/la corredor/a amb la samarreta es lliurarà en el moment de recollida del dorsal xip (de 10.30 a 17.15 h). 
 12. Hi haurà avituallament a l’arribada. 
 13. Temps màxim per finalitzar la cursa de 5 km: 40 minuts.
  DistànciaTemps
  Km 1
  8 minuts
  Km 2
  16 minuts
  Km 3
  24 minuts
  Km 4
  32 minuts
  Km 5 - Arribada
  40 minuts
 14. Els/les participants que superin el temps previst, i un cop els avancin els cotxes de tancament de la cursa, hauran d’anar per sobre de la vorera i respectar la normativa dels vianants.
 15. L’organització situarà al llarg del recorregut els controls suficients per vetllar per la seguretat de tots els/les participants de la prova. Qui no respecti el recorregut, marcat per l’organització, ho farà sota la seva responsabilitat. L’organització podrà modificar el recorregut per causes que li siguin alienes i/o de força major.
 16. La participació en l'esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels/les participants en la cursa. Queda totalment prohibida la participació en la cursa amb patins, gossos, excepte gossos pigall, cotxets o similars. L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els/les participants puguin ocasionar durant la prova, a si mateixos o a terceres persones.
 17. Es permet córrer amb gos pigall. Es recomana que, en cas de córrer amb gos i en el moment de la sortida, la persona participant se situï al final de la cua.
 18. Tots els/les participants que no compleixin l’edat que marca el reglament serà sota la seva responsabilitat.
 19. La cursa es podrà suspendre per inclemències meteorològiques, si en el moment de la sortida hi ha algun risc físic per als corredors/ores, per causes majors i/o sobrevingudes, i així ho determina l’organització.
 20. L'Ajuntament de Girona es reserva el dret de fer l'enregistrament sonor o d'imatges durant el desenvolupament de l'activitat amb la finalitat difondre-les i arxivar-les, i sempre d’acord amb la legislació vigent en matèria de dret d’imatge i de protecció de la intimitat de les persones. No obstant això, l'Ajuntament de Girona no es fa responsable de l'enregistrament sonor o d'imatges de terceres persones en activitats obertes al públic en general.
 21. L’organització es reserva el dret a demanar el DNI o un document similar per comprovar l’edat o la identitat dels/de les participants.
 22. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament.
 23. Reclamacions: s’admetran reclamacions fins a 30 minuts després del tancament de la cursa (19.15 h).
 24. Les inscripcions són personals i intransferibles i per cap motiu es retornarà el cost de la inscripció a la cursa, excepte si per causes major l’organització decideix suspendre la prova.
 25. Us informem que les dades personals que ens faciliteu seran incorporades als fitxers dels organitzadors de la cursa només amb la finalitat de gestionar la prova, enviar-vos informació vinculada i per a accions promocionals.

  Així mateix, ens autoritzeu que el vostre nom, cognoms i data de naixement es publiquin a les llistes de persones inscrites, com també a la de resultats si acabeu la cursa, a les cròniques, fotografies i filmacions en qualsevol mitjà de comunicació (diari, web, etc.) únicament per a l'estricta divulgació esportiva de la prova.

  La inscripció suposa el consentiment per tractar les vostres dades personals per a la realització d’aquesta activitat. No s’utilitzaran per a finalitats diferents ni es cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal ho autoritzi.

  L’Ajuntament de Girona, com a responsable del tractament, només les conservarà el temps indispensable per a la correcta gestió d’aquesta activitat.

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat mitjançant sol·licitud adreçada o presentada al Registre General (plaça del Vi, 1, 17004-Girona) o Seu electrònica de l’Ajuntament de Girona

Més informació

Mini Sant Silvestre: curses per a infants

La Mini Sant Silvestre és la cursa adreçada als més menuts i menudes. És una cursa oberta a tots els nens i nenes nascuts l’any 2012 i posteriors. Només es podrà participar en una de les tres curses.

 1. Categories, hores de sortida i distàncies (aproximades) dels recorreguts. Recomanem les distàncies següents segons l’edat i condició física, amb l’objectiu que sigui una cursa inclusiva i oberta a tots els nens i nenes. Que cada infant esculli l'opció que millor s’adapti a les seves necessitats:

   

  17 h - 110 m - Persones nascudes el 2018 i posteriors (5 anys i menys)
  17.15 h - 600 m - Persones nascudes el 2017 – 2016 – 2015 (6, 7 i 8 anys)
  17.30 h - 1.200 m - Persones nascudes el 2014 – 2013 – 2012 (9, 10 i 11 anys)

 2. Inscripcions: Fins al 30 de desembre a les 23.59 h o quan s’assoleixin les 300 inscripcions entre les tres Mini Sant Silvestre. El dia 31 de desembre no s’admetran inscripcions.
 3. Preu de la inscripció: únicament per Internet: 4 €.
 4. Límit de corredors/ores: 300 participants (nascuts/des els anys 2012 i posteriors).
 5. Recollida de dorsal: el mateix dia de la cursa a partir de les 10.30 h i fins a les 16.30 h al punt de sortida. Cal portar-lo posat durant la cursa. (A les minicurses no s’utilitzarà xip, només dorsal.)
 6. La bossa obsequi amb la samarreta s’entregarà en el moment de recollida de dorsal (de 10.30 h a 16.30 h). 
 7. Amb l’objectiu de fomentar la participació no hi haurà classificacions i qui acabi la cursa rebrà una medalla i una bossa obsequi.
 8. Hi haurà avituallament a l’arribada.
 9. Recorregut: Pavelló Municipal Girona-Font ajau (sortida) - Rambla Xavier Cugat - Pavelló Municipal Girona-Font ajau (arribada). Veure el recorregut.
 10. Hi haurà servei d’acollida gratuït, per a infants a partir de 5 anys, des de les 16.30 fins a les 19.00 h a l’interior del Pavelló Municipal Girona-Fontajau.
 11. L’organització situarà al llarg del recorregut els controls suficients per vetllar per la seguretat de tots els/les participants de la prova. Qui no respecti el recorregut, marcat per l’organització, ho farà sota la seva responsabilitat.
  L’organització podrà modificar el recorregut per causes que li siguin alienes i/o de força major.
 12. La participació a l’esdeveniment és sota la responsabilitat i propi risc dels/les participants a la cursa. Queda totalment prohibida la participació a la cursa amb patins o gossos, excepte gossos pigall. L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els/les participants puguin ocasionar durant la prova, a si mateixos o a terceres persones.
 13. La cursa es podrà suspendre per inclemències meteorològiques, si en el moment de la sortida hi ha algun risc físic per als corredors/ores, per causes de força major i/o sobrevingudes, i així ho determina l’organització.
 14. L'Ajuntament de Girona es reserva el dret de fer l'enregistrament sonor o d'imatges durant el desenvolupament de l'activitat amb la finalitat de difondre-les i arxivar-les, i sempre d’acord amb la legislació vigent en matèria de dret d’imatge i de protecció de la intimitat de les persones. No obstant això, l'Ajuntament de Girona no es fa responsable de l'enregistrament sonor o d'imatges de terceres persones en activitats obertes al públic en general.
 15. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament.
 16. Les inscripcions són personals i intransferibles i per cap motiu es retornarà el cost de la inscripció a la cursa, excepte si per causes de força major l’organització decideix suspendre la prova.
 17. Us informem que les dades personals que ens faciliteu seran incorporades als fitxers dels organitzadors de la cursa només amb la finalitat de gestionar la prova, enviar-vos informació vinculada i per a accions promocionals.
  Així mateix, ens autoritzeu que el vostre nom, cognoms i data de naixement es publiquin a les llistes de persones inscrites, com també a la de resultats si acabeu la cursa, a les cròniques, fotografies i filmacions en qualsevol mitjà de comunicació (diari, web, etc.) únicament per a l'estricta divulgació esportiva de la prova.
  La inscripció suposa el consentiment per tractar les vostres dades personals per a la realització d’aquesta activitat. No s’utilitzaran per a finalitats diferents ni se cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal ho autoritzi.
  L’Ajuntament de Girona, com a responsable del tractament, només les conservarà el temps indispensable per a la correcta gestió d’aquesta activitat.

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat mitjançant sol·licitud adreçada o presentada al Registre General (plaça del Vi, 1, 17004-Girona) o Seu electrònica de l’Ajuntament de Girona.

Més informació