Header: Els Químics Espai Jove

Els Químics Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: Els Químics Espai Jove

Ruta de navegació

Serveis i projectes | Els Químics Espai Jove

Serveis i projectes

Espai d’orientació

El nostre objectiu és que hi trobis suport i acompanyar-te quan hagis de prendre les teves pròpies decisions en àmbits com el formatiu, laboral, internacional, associatiu, creatiu, cultural, etc.

Amb tu

Tens dubtes i no saps massa per on començar? Et preocupa algun tema concret i t’agradaria compartir-ho o que algú t’escolti? A Els Químics Espai Jove pots comptar amb un espai individual i de confidencialitat per tal de donar-te suport en els processos personals que necessitis, i allà on no puguem arribar nosaltres podrem aconsellar-te altres recursos. Volem ser amb tu.

Tallers d’èxit escolar

Aquest és un projecte de reforç a l’estudi en què donem suport en les matèries instrumentals i també en hàbits i motivació. S’adreça a estudiants de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Santiago Sobrequés, Montilivi i Ermessenda. La selecció dels alumnes que poden rebre aquest suport va a càrrec del propi institut. 

Grup de conversà en català

Grup adreçat a joves de 13 a 16 anys amb coneixement de la llengua catalana de comprensió oral i de parla, i amb interès per poder-la millorar. L’objectiu és poder oferir nous espais de socialització posant èmfasi en el català com a llengua vehicular a través d’una metodologia activa, vivencial i molt participativa.

Espai de trobada

En aquest espai podràs disposar de diferents zones i recursos per passar una bona estona amb amistats o fent-ne de noves. Pots fer ús de l’espai i els materials que tenim per portar a terme les teves inquietuds i inspiracions de manera individual o col·lectiva. També hi trobaràs diferents propostes socioculturals de les quals podràs participar gratuïtament, així com altres activitats i tallers específics i improvisats.

Espai expositiu

En diferents moments de l’any acollim exposicions de temàtiques diverses, sobretot de consciència crítica i hàbits saludables. També t’oferim la possibilitat de poder exposar els teus treballs o obres artístiques per donar-los visibilitat i de passada compartir-los per fomentar coneixements col·lectius.