Header: Els Químics Espai Jove

Els Químics Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: Els Químics Espai Jove

Ruta de navegació

Coneix-nos | Els Químics Espai Jove

Els Químics Espai Jove

Els Químics Espai Jove és un espai de trobada, informació i acompanyament per a joves de 15 a 29 anys situat al sector de Palau. Amb la voluntat de ser un espai proper i de referència hi podràs trobar suport a les teves necessitats, interessos i informació, així com diferents serveis i activitats. També és un lloc de trobada on conèixer més gent i relacionar-t’hi i compartir experiències i bons moments. 

L'espai jove

Comptem amb un espai ampli que et permetrà poder disposar de zones diferenciades per dur a terme les diverses activitats i dinàmiques que trobaràs programades i també que podràs proposar. L’equipament té una zona polivalent on conviuen moltes activitats com un espai d’estudi assistit, zona de jocs, espai creatiu, espai expositiu o espai per a les projeccions.

A l’entrada hi trobaràs també una zona habilitada amb sofàs, material informatiu i una zona digital amb ordinadors.

El gran passadís del pis superior ha esdevingut un bon lloc per trobar-te amb els amics i amigues, hi ha una zona d’estudi i un espai de jocs.  

Funcionament | Els Químics Espai Jove

Funcionament

Pots venir a Els Químics Espai Jove totes les tardes de dilluns a divendres de 15.30 a 20 h. A l’agost està tancat.

Les tardes es distribueixen en dues grans franges horàries:

De 16 a 18 h és el moment d’estudi, pots venir de manera autònoma o assistir al projecte de tallers d’èxit escolar. Hi trobaràs la tranquil·litat per poder concentrar-te en les teves tasques formatives o bé gaudir d’una bona lectura o aprofitar per fer recerca digital.

De 18 a 20 h és el moment per a les activitats programades o improvisades. És quan l’espai acull moltes propostes de temàtiques molt diferents i també és un bon moment per compartir i estar amb els teus amics i amigues.
 

Fitxa - Els Químics Espai Jove

Els Químics Espai Jove

Adreça:
C. Caldes de Montbui, 106
17003 - GIRONA

Telèfon:
972 417 394

A/e:
quimics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/quimics

Horari:
De dilluns a divendres de 15 a 20 h