Header: Els Químics Espai Jove

Els Químics Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: Els Químics Espai Jove

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona obre la convocatòria anual de subvencions destinades a entitats de lleure educatiu i a entitats juvenils

El termini de presentació de les sol·licituds i de la documentació necessària finalitza el 23 d’abril

L’Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria de subvencions per a les entitats juvenils i entitats d'educació en el lleure de la ciutat per a l'any 2024. El termini per a la presentació de les sol·licituds i de la documentació necessària és fins al 23 d’abril. 

En aquesta convocatòria es defineixen dues línies de subvenció: la primera destinada a projectes de lleure educatiu per a infants i adolescents de 4 a 15 anys i, la segona, adreçada a projectes per a joves de 16 a 29 anys. 

L’objectiu de la subvenció és assegurar el suport municipal a les entitats juvenils de la ciutat perquè puguin dur a terme les seves activitats i projectes i, d’aquesta manera, promoure la participació dels infants i adolescents en l’àmbit del lleure educatiu i de les persones joves a la vida de la ciutat. 

Pot acollir-se a aquesta convocatòria qualsevol entitat sense afany de lucre que reuneixi els requisits que s’especifiquen a les bases reguladores. 

Més informació
Tornar