Header: Els Químics Espai Jove

Els Químics Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: Els Químics Espai Jove

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona obre una nova convocatòria de beques d’allotjament en residències universitàries

Els ajuts, que es podran sol·licitar fins al 9 d’agost, cobreixen part de les despeses d’allotjament a les residències del grup SIRESA de Girona i Barcelona durant el període acadèmic 2021-2022

L’Ajuntament de Girona ha obert una nova convocatòria de beques d’ajuda d’allotjament a les residències d’estudiants de l’empresa SIRESA Campus al barri de Palau-sacosta de Girona i a la plaça de Lesseps de Barcelona. Aquests ajuts permetrien cobrir part de les despeses d’allotjament en aquestes instal·lacions durant el període acadèmic del curs 2021-2022.

Concretament, s’ofereixen dues ajudes d’allotjament universitari per a la residència de Girona, de la qual la companyia és titular d’una concessió administrativa per a la seva explotació, i tres beques per a la residència que l’empresa gestiona al centre de la ciutat de Barcelona. Totes les beques seran al 100%.

L’objectiu de la proposta és facilitar l’accés a l’habitatge al col·lectiu d’alumnat universitari i donar suport al jovent en la construcció dels seus itineraris acadèmics i professionals.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 9 d’agost del 2021. Podeu consultar els requisits que han de complir les persones sol·licitants, així com més informació sobre les bases de les beques al web web.girona.cat/becaresa o bé contactant amb L’Estació Espai Jove.

Tornar