Header: PECT ICC

PECT ICC
PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial

PECT ICC

PECT ICC

Adreça:
El Modern
Carrer Nou del Teatre, 16
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 010 251

Adreça electrònica:
ofa@ajgirona.cat 

Horari:
De dilluns a divendres
de 9 a 14 h

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Serveis i recursos per a artistes visuals en temps de la COVID-19

Compartim amb vosaltres alguns serveis i recursos vinculats a l’àmbit de les arts visuals

Assessorament i acompanyament a artistes 

A banda del servei d’assessorament i suport que presta el Bòlit (http://www.bolit.cat/cat/comunica/oficina-de-suport.html), també podeu adreçar-vos a diversos col·lectius professionals per demanar assessorament i orientacions per resoldre situacions professionals de tota mena amb les quals us heu pogut trobar aquests dies. Diversos col·lectius professionals estan treballant per atendre les necessitats dels diferents perfils i sectors de les arts visuals.

La Plataforma Assembleària d’Artistes de Catalunya orienta els seus associats/ades en qüestions pràctiques com desplaçar-se al taller, gestionar una sol·licitud de compensació econòmica per cancel·lacions o altres situacions derivades de l’emergència sanitària. Els il·lustradors/ores poden dirigir-se a l’Associació Professional d'Il·lustradors de Catalunya.
La Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya, amb la col·laboració d’Artesania Catalunya (CCAM-Generalitat de Catalunya) també posa en marxa un servei de consulta i assessorament personalitzat (https://www.faaoc.cat/servei-de-consulta-i-assessorament/). 

Recursos

D’altra banda, aquest és un moment en què pot ser més útil que mai incrementar les competències o millorar el propi perfil professional. Per aquesta raó ens fem ressò de diverses iniciatives de formació, cercadors de convocatòries i altres propostes socialitzadores en línia. 

Formació i recerca

  • APIC. Repositori de tutorials i orientacions per a la gestió administrativa d’un professional 
  • PAAC. Models de contracte en el sector de les arts visuals (per a exposició, producció, residència d’artistes, venda d’obra d’art, etc.) en català 
  • The Spur. Models de contracte en el sector de les arts visuals (per a exposició, producció, residència d’artistes, venda d’obra d’art, etc.) en anglès
  • Node. Cursos d’art en línia 
  • Centro de Arte Dos de Mayo. Recorridos performativos
  • ACVIC. Centre d’Arts Contemporànies. Càpsules art+pedagogia
  • La Virreina. Centre de la imatge. Mediació artística i colonialisme  

Recerca de convocatòries

Aquest és un recull elaborat per l’Oficina de Foment de les Arts (del PECT ICC) amb la col·laboració del Bòlit. Centre d’Art Contemporani, Girona i la PAAC. Si coneixeu alguna altra iniciativa que no hagi quedat registrada en aquesta nota informativa, us convidem que ens informeu enviant un correu electrònic a fbacquelaine@ajgirona.cat

El Projecte d'especialització i competivitat territorial d'Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial (PECT ICC) és un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.

Tornar

Logos Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | PECT ICC

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.