Header: PECT ICC

PECT ICC
PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial

PECT ICC

PECT ICC

Adreça:
El Modern
Carrer Nou del Teatre, 16
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 010 251

Adreça electrònica:
ofa@ajgirona.cat 

Horari:
De dilluns a divendres
de 9 a 14 h

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Presentació del PECT Indústries culturals i creatives de Girona i el seu entorn territorial i reactivació dels grups de treball amb el sector

El passat 26 de març es va presentar el PECT Indústries culturals i creatives de Girona i el seu entorn territorial al Centre Cultural La Mercè.

La presentació va anar a càrrec de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, el regidor de Cultura, Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, i la directora del projecte PECT ICC, Laia Alzueta.

Durant l’acte es va destacar la implicació dels agents més rellevants del sector de les indústries culturals de la ciutat en l’àmbit musical, de les arts escèniques i del cinema i audiovisuals per a definir el projecte. També es va parlar de la rehabilitació de l’antic Cinema Modern com a seu de l’oficina de gestió i foment de les arts. I es van presentar els membres de l’equip del projecte i les seves respectives actuacions dins les operacions de l’Oficina de Foment de les Arts i dels centres de creació i exhibició. Finalment, es va anunciar la reactivació dels grups de treball amb la voluntat de seguir comptant amb la implicació dels agents del sector en el disseny, implementació i dinamització de les actuacions.

El Projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) Indústries culturals i creatives de Girona i el seu entorn territorial és un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona i coordinat per la Diputació de Girona. L’objectiu del projecte és afavorir un marc de visibilització, vertebració, cooperació i cohesió que impulsi el sector de les indústries culturals i creatives (ICC) perquè esdevingui un dels eixos vertebradors d'especialització econòmica del territori gironí.

Es tracta d’un projecte cofinançat en un 50 % pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.

Es reactiven els grups de treball de creació i captació de públics i de l’eina TIC

Durant l’acte, es van reactivar els grups de treball del PECT ICC amb la voluntat de seguir comptant amb la participació dels agents del sector cultural en el disseny i la implementació de les actuacions del projecte.

Per tal de facilitar el treball i la participació dels diferents agents, s’han organitzat diferents taules de treball. Les dues primeres taules de treball són la de l’eina TIC i la de creació i captació de públics, dues actuacions molt transversals que condicionen el desplegament de programes vinculats a la resta d’actuacions.

La primera sessió tindrà un caràcter de definició amb la intenció d’identificar programes concrets a desenvolupar. En una segona fase, es crearan taules de treball concretes per treballar en el desenvolupament de programes i accions específiques.

El grup de treball de públics tindrà lloc el proper 4 d’abril, de 12 a 14 h, al Centre Cultural La Mercè, i el grup de treball EINA TIC es reunirà l’11 d’abril, de 12 a 14 h, també a La Mercè.  Les convocatòries són obertes i s’hi pot apuntar a través del web www.girona.cat/pecticc

Tornar

Logos Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | PECT ICC

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.