Header: PECT ICC

PECT ICC
PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial

PECT ICC

PECT ICC

Adreça:
El Modern
Carrer Nou del Teatre, 16
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 010 251

Adreça electrònica:
ofa@ajgirona.cat 

Horari:
De dilluns a divendres
de 9 a 14 h

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Comencen les obres per soterrar els cables elèctrics d’El Modern

Està previst que l’actuació finalitzi en un termini màxim de dos mesos i que permeti retirar els cables de la façana de l’edifici.

Dues imatges de l’inici dels treballs

Avui han començat les obres per soterrar els cables elèctrics de l’edifici El Modern - Centre Audiovisual i Digital. Es tracta d’uns treballs que es realitzen mitjançant un seguiment arqueològic, requisit que cal fer en qualsevol moviment de terres al Barri Vell. Està previst que l’actuació finalitzi en un termini màxim de dos mesos i que permeti retirar els cables de la façana de l’edifici. 

“Estem satisfets que s'hagi desencallat aquesta actuació. El Modern és un equipament cultural especialitzat en l’àmbit audiovisual i digital, amb un gran potencial, que acull projectes tan estratègics com el Cinema Truffaut, la incubadora de videojocs i l'Oficina de Foment de les Arts. És per això que continuem treballant perquè l'espai sigui el millor possible”, ha afirmat el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats. 
 
Per dur a terme les tasques, s’ha tallat la circulació de vehicles del carrer Nou del Teatre, entre el carrer de l'Auriga i la plaça del Pallol, fins al 8 de setembre. L'accés als guals de la plaça del Pallol i del carrer d'en Mora s'ha de fer des del carrer dels Ciutadans, del carrer de Joaquim Pla i Cargol i del carrer de Sant Josep. L’excavació s’executa al costat adjacent d’El Modern i, per tant, es deixa un pas per a la circulació de les persones vianants. 

Tota l’obra civil va a càrrec de l’empresa OSG Serveis Grup per un import de 28.208,05 euros (IVA inclòs) i té un termini d’execució de dos mesos. En aquests treballs també s’inclou la col·locació dels tubs per on han de passar els cables de la telefonia, de les telecomunicacions i de l’enllumenat públic. 

Un cop realitzada l’obra, les empreses de serveis hauran de dur a terme les connexions pertinents per poder així treure els cables de la façana. Aquests no es retiraran fins que la xarxa no estigui connectada i funcioni adequadament.  

Tornar

Logos Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | PECT ICC

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.