Header: PECT ICC

PECT ICC
PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial

PECT ICC

PECT ICC

Adreça:
El Modern
Carrer Nou del Teatre, 16
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 010 251

Adreça electrònica:
ofa@ajgirona.cat 

Horari:
De dilluns a divendres
de 9 a 14 h

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona programa diverses activitats per a professionals del sector cultural i creatiu aquesta tardor

L’objectiu de les propostes és promoure la competitivitat de les indústries culturals i creatives de Girona i el seu entorn

L’Ajuntament de Girona ha programat quatre activitats dirigides a la comunitat creativa i professional per a l’any 2021 dins la segona edició del programa “Desenvolupament professional i cohesió sectorial per a les indústries culturals i creatives de Girona i el seu entorn”. Es tracta d’una iniciativa que impulsa l’Oficina de Foment de les Arts, en el marc del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial de les Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial (PECT ICC). 

La iniciativa es concreta en una programació de diverses actuacions de sensibilització i conscienciació al voltant d’alguns dels elements bàsics que fomenten l’activitat i el desenvolupament professional dels sectors cultural i creatiu, i l’articulació del sector. 

La primera activitat tindrà lloc demà, dia 2 d’octubre, a les 12 h, a la plaça de l’Assumpció, en el marc de la 37a edició de les Jornades Voltaiques. L’Oficina de Foment de les Arts, en col·laboració amb l’Associació Cultural La Volta, ha programat la taula rodona “Les oportunitats dels professionals de la il·lustració i les arts visuals en el món dels videojocs”, la qual va dirigida a professionals de la il·lustració i l’animació i persones interessades en la indústria dels videojocs.

Enguany el programa d’activitats per a professionals de les indústries culturals i creatives (ICC) vol impulsar la competitivitat del sector cultural gironí a través d’unes propostes que giren al voltant dels eixos que articulen el nou pla financer plurianual de la Unió Europea, i que influiran en les polítiques culturals locals: una economia al servei de les persones, la conscienciació mediambiental en els projectes culturals, la transformació digital de les ICC i la creativitat i generació d’idees.

En les activitats programades es tractaran temes com l’economia al servei de les persones en col·laboració amb l’Ateneu Cooperatiu de Terres Gironines, la transformació digital de les ICC a través de diverses experiències d’agents culturals i l’agenda verda dels projectes culturals amb consells pràctics per introduir un criteri respectuós amb el medi ambient en els projectes i rodatges sostenibles.

Les activitats són gratuïtes, tot i que la inscripció és obligatòria a causa de l’aforament limitat de les sales i de la necessitat de registrar l’assistència. 

L’Ajuntament de Girona promou i organitza aquesta iniciativa a través del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial, projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.

Per a més informació podeu consultar el programa de les activitats, la web de l’Oficina de Foment de les Arts o seguir la programació a les xarxes socials de Girona Crea.

    

Tornar

Logos Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | PECT ICC

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.