Header: PECT ICC

PECT ICC
PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial

PECT ICC

PECT ICC

Adreça:
El Modern
Carrer Nou del Teatre, 16
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 010 251

Adreça electrònica:
ofa@ajgirona.cat 

Horari:
De dilluns a divendres
de 9 a 14 h

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Anuncis de noves ajudes al sector cultural professional

Diverses administracions han presentat un nou conjunt de mesures econòmiques i socials per pal·liar els efectes de la pandèmia de la COVID-19 en el món cultural durant el mes de novembre.

El passat 5 de novembre, el Departament de Cultura va presentar un nou conjunt de mesures econòmiques per un valor global de 17,2 milions d’euros per pal·liar els efectes de la pandèmia de la COVID-19 en el món cultural durant el mes de novembre.

Per tal d’agilitzar el procediment i la concessió dels ajusts, es posa en marxa la bústia d’acompanyament Cultura Respon, a la qual es podrà accedir des del web del Departament de Cultura amb l’objectiu de resoldre tots els dubtes, atendre peticions i rebre propostes de millora al voltant d’aquestes subvencions. A més, en els requisits per optar als ajuts es demana als sol·licitants un certificat d’autorresponsabilitat que es valorarà posteriorment.

D’altra banda, el 3 de novembre, el Ministeri de cultura i esport també ha publicat el REIAL DECRET LLEI 32/2020, de pel qual s'aproven mesures socials complementàries per a la protecció per desocupació i de suport al sector cultural. Així doncs, s’amplia fins el 31 de gener de 2021 la prestació extraordinària per desocupació pels artistes en espectacles públics, i, per primera vegada, es reconeix un subsidi excepcional per desocupació pels tècnics i auxiliars per compte aliè del sector de la cultura.

També us recomanem la jornada 'El finançament cultural. Un canvi de paradigma' a la que es debatrà sobre els nous escenaris i oportunitats que sorgeixen en el context actual. Aquesta és una activitat organitzada conjuntament per la Fundació Catalunya Cultura i el Ministeri de Cultura i Esport el pròxim 17 de novembre, de 9.30 a 14 hores. Aquesta sessió virtual es durà a terme a través de la plataforma Zoom. És una activitat gratuïta. Cal prèvia inscripció.

Finalment, recordeu que el propers dies 1 i 3 de desembre, de 10 a 12 h, L’Oficina de Foment de les Arts (PECT ICC) organitza una activitat en línia dirigida a empreses, professionals i emprenedors de les ICC sobre el funcionament de les ajudes econòmiques públiques a les empreses culturals a la que es podran aclarir alguns dubtes sobre les similituds i les diferències entre els diferents tipus de subvencions. Les places són limitades i la inscripció és obligatòria.

Aquest és un recull elaborat per l’Oficina de Foment de les Arts, dins del Projecte d'especialització i competitivitat territorial d'Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial (PECT ICC) és un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.

Tornar

Logos Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | PECT ICC

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.