Header: PECT ICC

PECT ICC
PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial

PECT ICC

PECT ICC

Adreça:
El Modern
Carrer Nou del Teatre, 16
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 010 251

Adreça electrònica:
ofa@ajgirona.cat 

Horari:
De dilluns a divendres
de 9 a 14 h

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Webinar: Gestió econòmica en temps de coronavirus 

Gestió econòmica en temps de coronavirus

El 13/10 de 10 a 12h, l’Oficina de Foment de les Arts organitza un webinar dirigit als professionals de les indústries culturals i creatives. L’objectiu és conèixer els recursos econòmics amb els quals comptem i planificar el curt i mitjà termini per facilitar la gestió econòmica. En la sessió online s’oferiran eines i pautes útils per gestionar la tresoreria, controlar el compte de resultats i tenir una acurada previsió d’entrades i sortides.

El taller també permet l’assessorament optatiu i personalitzat per resoldre dubtes i acompanyar en la implementació de les eines explicades.

La formació serà a càrrec d’Irene Borràs, economista, Màster en Polítiques Públiques i Socials (UPF) i Direcció General de Màrqueting (ESADE), assessora empreses i diferents organitzacions en aspectes econòmics i de comunicació, i docent en diferents universitats (UOC, UB i URV).

Aquesta activitat s’emmarca en el programa d’activitats de sensibilització, dinamització i conscienciació sobre gestió empresarial dirigit al sector professional de les indústries culturals i creatives i dinamitzat per professionals i/o formadors vinculats directament amb el sector. #ProfessionalsICC

Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.

Tornar

Logos Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | PECT ICC

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.