Header: Jornades Lluís Maria de Puig Olivé

Jornades Lluís Maria de Puig Olivé

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Una conferència sobre la carta dels drets humans catalana centrarà demà la 7a Jornada Lluís M. de Puig

L’activitat, que començarà a les 17 h i es portarà a terme al Museu del Cinema, s’emmarca dins de la programació de la 4a Setmana de la Ciutat Educadora.

Una conferència del professor de Dret Internacional Públic i president de l’Institut de Drets Humans de Catalunya, David Bondia, sobre la carta dels drets humans catalana serà el punt àlgid de la 7a Jornada Lluís Maria de Puig. L’activitat es portarà a terme demà, dia 26 de novembre, a partir de les 17 h, al Museu del Cinema.

Bondia reflexionarà sobre els drets humans a Catalunya en el marc de la conferència “Qui ha dit que a Catalunya no teníem un pla? Fer el Pla nacional dels drets humans”. Prèviament a la xerrada, el professor de Filosofia de l’Institut Carles Rahola, Xavier Serra, presentarà el projecte guanyador de la Beca Girona Premi d’Europa d’enguany: “El llegat de Carlemany: Joves formadors d’Europa”.

El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme i Activitats, Lluís Martí, serà l’encarregat de cloure l’acte que haurà inaugurat la directora del centre Europe Direct Girona, Mariona Illamola. 

Un any més, la jornada s’emmarca dins de la programació d’activitats de la Setmana de la Ciutat Educadora. Podeu consultar tota la informació de les jornades al web www.girona.cat/jornadesdepuig

Tornar