Header: El Güell Espai Jove

El Güell Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: Els Químics Espai Jove

Ruta de navegació

Serveis i projectes |El Güell Espai Jove

Serveis i projectes

Espai de trobada

Posem a la teva disposició materials, ordinadors, sales i espais dotats de jocs; ping-pong, futbolí, jocs de taula. etc., perquè els puguis gaudir lliurement.
També trobaràs una programació trimestral gratuïta amb una àmplia oferta d’activitats que dissenyem conjuntament amb els joves que hi participen a fi de recollir els vostres interessos i motivacions. 
Procurem que aquestes siguin el més variades possible; cursos de cuina, tallers de robòtica, gestió dels riscos, activitats esportives, audiovisuals, tornejos diversos, sortides, exposicions...

Espai d’informació, orientació i assessorament 

Al Güell et facilitem eines, suport i acompanyament per ajudar-te a trobar el que necessitis en cada moment; formació, cercar una feina, mobilitat internacional, voluntariat social o activitats en relació amb les teves motivacions culturals, lúdiques, esportives...

Projecte Fem feina

El Fem feina és un projecte d’acompanyament socioeducatiu adreçat als joves que participen de les activitats i projectes d’El Güell Espai Jove. Us donem suport a l’hora de posar en valor les vostres capacitats i habilitats i cercar formació i/o feina. 

Projecte T’acompanyo

El projecte té com a finalitat facilitar l’acollida i l’acompanyament als joves nouvinguts, pretenem proporcionar-vos suport en l’aprenentatge del català, donar-vos a conèixer la ciutat i els seus serveis, cercar formació o feina i un espai on fer nous amics.  

Taller d’èxit escolar

Els tallers d’èxit escolar s’adrecen a joves que estudien 3r o 4t d’ESO a l’Institut de Santa Eugènia. Us ajudem en els vostres estudis a l’hora d’organitzar-vos, fer els deures o treballs i a preparar els vostres exàmens i presentacions.

Grup excursionista

El grup excursionista del Güell organitza mensualment sortides culturals o de senderisme per conèixer el nostre entorn i gaudir-ne.