Header: El Güell Espai Jove

El Güell Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: Els Químics Espai Jove

Ruta de navegació

Coneix-nos | El Güell Espai Jove

El Güell Espai Jove

El Güell Espai Jove és un territori poblat per adolescents i joves amb algunes incursions d’adults disposats a escoltar-vos, orientar-vos i acompanyar-vos en tot allò que us pugui interessar relacionat amb la formació, la recerca de feina o els dubtes i dificultats que a vegades sorgeixen en el dia a dia.

El nostre objectiu és contribuir a fer que gaudiu d’una vida sana, autònoma i de qualitat. 

També oferim un conjunt d’activitats, serveis i projectes per relacionar-nos, conèixer altres joves, adquirir noves competències i habilitats o de participació en la vida social i cultural dels barris propers.  

L’espai jove

El Güell Espai Jove disposa d’un local amb tres sales polivalents on fem les diverses activitats, una sala dotada amb quinze ordinadors de lliure accés, tres despatxos i un espai de recepció. 

La distribució del local ens permet poder dur a terme diferents activitats a l’hora i disposar d’alguns espais que cedim als joves durant les hores d’obertura per fer treballs en grup, activitats de ball o d’altres que proposeu vosaltres mateixos en el dia a dia.  

Algunes de les activitats que necessiten espais més adaptats, com per exemple els cursos de cuina, les fem en altres equipaments del territori.

Funcionament | El Güell Espai Jove

Funcionament

L’equipament obre de dilluns a dijous de 10 a 13 h; i de dilluns a divendres de 15.30 a 20 h.

El grup excursionista i algunes activitats puntuals com els tornejos de futbol o algunes activitats comunitàries es fan els caps de setmana. 

A l’agost l’espai està tancat. 

De les 10 a les 13 h es concentren els projectes d’orientació i acompanyament sociolaboral i també projectes de formació i acollida als joves i les joves nouvinguts.

A partir de les 16 h podeu venir al Güell a l’espai obert a trobar-vos amb els vostres amics i amigues per fer els deures o passar la tarda jugant, ballant, mirant una pel·lícula o altres activitats que podeu proposar. 

També a aquesta hora es fan les activitats de suport a la formació; tallers d’èxit escolar i de tècniques d’estudi i competències adreçat a donar suport a estudis postobligatoris.

A partir de les 18 h s’inicien les activitats programades; esports, xerrades, tallers... 

Fitxa - El Güell Espai Jove

El Güell Espai Jove

Adreça:
C. Riu Güell, 172
17006 - GIRONA

Telèfon:
972 010 292
680 423 435

A/e:
guell@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/guell

Horari:
De dilluns a dijous, de 9 a 14 h
De dilluns a divendres, de 15 a 20 h