Header: El Güell Espai Jove

El Güell Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: El Güell Espai Jove

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Oberta la convocatòria d’ajuts a joves per posar en marxa un projecte empresarial com a persones autònomes

Girona Emprèn del Servei Municipal d’Ocupació dona suport a joves que vulguin fer la sol·licitud que es pot fer fins al 15 de juliol a les 14 hores.

El govern de la Generalitat de Catalunya ha obert una línia d’ajuts destinada a joves d’entre 18 i 29 anys per posar en marxa un projecte professional com a persones treballadores autònomes.

L’ajut, de fins a 15.876 euros, és per a l’inici d’una activitat econòmica o professional com a persones donades d’alta al règim de persones treballadores autònomes (RETA) i que la mantinguin en funcionament durant un mínim de 18 mesos ininterromputs.

Les persones beneficiàries han d’estar donades d’alta al registre del programa de Garantia Juvenil en data anterior a la data d’inici de la seva activitat. L’activitat s’ha d’haver iniciat entre el 20 de setembre de 2023 i, com a mínim, el mateix dia que es presenti la sol·licitud de l’ajut.

El termini per a la presentació de sol·licituds, que ja està obert, finalitza el dilluns, 15 de juliol a les 14 hores. Les sol·licituds s’han de presentar de forma telemàtica a través del web de la Generalitat de Catalunya.

Des de Girona Emprèn del Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Girona s’ofereix suport als joves que vulguin sol·licitar aquests ajuts i vulguin assessorament per iniciar l’activitat econòmica. Les persones interessades a tenir aquest acompanyament poden sol·licitar hora de visita a través del formulari web.

Igualment, el servei realitzarà una sessió informativa el dijous, 6 de juny de 9 a 11 h sobre els requisits i els tràmits que s’han de fer per a sol·licitar els ajuts. Les inscripcions a la sessió ja estan obertes i es poden fer a través del formulari web de l’agenda municipal

Tornar