Header: Campionat Funky

Campionat de Funky

Ruta de navegació

Jurat | Campionat de funky

Jurat

Carla Hernández

Ballarina professional de danses urbanes amb més de vint anys d'experiència. S'ha format a les millors escoles en l'àmbit nacional i internacional. La seva llarga trajectòria l'ha portat a ballar per a reconeguts artistes d'àmbit nacional i en programes de TV com Tú  sí que vales, Operación triunfo o El número uno, entre d'altres, així com a actuar en diferents campanyes publicitàries per a marques de gran renom com Nike, Desigual, Crocs, Los 40 Principales, Cabriolé, i moltes d'altres.

Durant el 2014-2015 va ser membre de la reconeguda companyia nacional Kulbik, dirigida per Kanga Valls, i Le Tribute, companyia femenina dirigida per Maribel del Pino.

Carla Hernández és professora a diferents escoles referents de Barcelona com Tribu Urbana Center i és directora i coreògrafa de la compayia Spirit Birds, reconeguda a escala nacional.
 

Héctor Muñoz

Ballarí de vint-i-nou anys format a Barcelona, Londres, París, Atenes i Los Angeles. Ha ballat per a esdeveniments de marques reconegudes en l'àmbit nacional com Cazcarra, Watch i Estilistes Kemon, entre d'altres. També ha estat ballarí per a la gira nacional de Reggaeton Beach Festival, Los 40 Principales, Playa Pop i MTV EMA 2018 a Bilbao.

És coreògraf i ballarí a la companyia Quality Dance Studio, on destaca la parella SWAGGA amb Júlia Pericas i QDS Megacrew amb la seva participació a Got Talent 4, i ha arribat a la final amb dos botons d'or.
 

Sandra Granada

Ballarina i jutge de dansa urbana amb disset anys d'experiència. Directora de l'escola Quality Dance Studio, escola amb més de disset anys de recorregut i experiència reconeguda en l'àmbit europeu.
Directora i organitzadora de l'esdeveniment nacional de dansa urbana Hip Hop International Spain, classificatori per al mundial celebrat als Estats Units.

Ha estat coreògrafa per a la marca Los 40 Principales, així com per a molt artistes de renom a escala nacional.

Coreògrafa, directora i ballarina de la companyia Supernenas, reconeguda en l'àmbit nacional.
Directora artística i coreògrafa dels esdeveniments RBF (Reggaeton Beach Festival) amb gira per tot Espanya.
 

Rudy Alvarado

Fundador del Grup de Breakdance Lunaticks en els anys noranta. Organitzador del primer campionat de Breakdance en l’àmbit nacional, i  Director i fundador del Festival de Cultura Urbana El Ritme del Carrer. Festival impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona i referent en els col·lectius urbans artístics més emergents. 

Creador d’espectacles, educador social, il·lustrador, narrador i artista multifacètic.