Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acull el Global Mice Forums, l’esdeveniment referent del sector associatiu

És la quarta edició de la trobada organitzada pel Global Mice Forums, empresa líder en la indústria de reunions i esdeveniments. Del dilluns 8 al dimecres 10 de juliol es comptarà amb 130 participants d’una cinquantena de societats o associacions mèdiques i científiques. Durant tres dies, la ciutat i l’Auditori Palau de Congressos mostraran el gran potencial com a destinació per a acollir esdeveniments d’aquestes característiques

L’Auditori Palau de Congressos de Girona acollirà la quarta edició del Global Mice Forums, l’esdeveniment de referència en l’organització de congressos, del dilluns 8 al dimecres 10 de juliol. La trobada comptarà amb 130 participants d’una cinquantena de societats o associacions mèdiques, científiques i d’altres sectors organitzadores de congressos en l’àmbit estatal, i esdevindrà una oportunitat per a la ciutat per mostrar el gran potencial com a destinació per acollir grans esdeveniments.

Amb el suport del Catalunya Convention Bureau de l’Agència Catalana de Turisme i el Costa Brava Convention Bureau del Patronat de Turisme Costa Brava, Girona ha aconseguit ser la seu d’aquesta nova edició de l’esdeveniment que organitza anualment l’empresa Global Mice Forums. 

Segons la vicealcaldessa i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Gemma Geis i Carreras, “Girona és referent en l’organització d’esdeveniments i congressos en l’àmbit de les ciutats mitjanes i està preparada per fer un pas endavant perquè els actors implicats tenen el talent i l’empenta per aconseguir-ho, i un govern municipal que hi donem tot el suport”.

La quarta edició d’aquest esdeveniment oferirà un intens programa que acompanyarà les més de 130 persones participants en el descobriment de Girona mitjançant activitats culturals i gastronòmiques per tal de mostrar-los el gran potencial de la ciutat a l’hora d’acollir esdeveniments d’aquestes característiques. Així es podrà mostrar l’òptima connexió en relació amb el transport ferroviari, l’accessibilitat i la comoditat de poder-se desplaçar a peu; les infraestructures congressuals com l’Auditori Palau de Congressos, els establiments hotelers i les seves sales d’actes, a més de la bellesa patrimonial de la ciutat, la gastronomia i l’atractiu de la destinació en tot el seu conjunt com a seu de congressos i esdeveniments.

Durant dos dels tres dies d’aquesta edició, tindran lloc cites cara a cara per establir contactes entre oferta i demanda i la seu oficial serà l’Auditori Palau de Congressos.

Aquest esdeveniment és un dels més destacats per a l’impuls de l’activitat congressual de Girona, que segueix la seva estratègia per posicionar-se com a ciutat i província de destí en el sector de congressos, esdeveniments corporatius i incentius. 

Tornar