Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Neix al Centre Cívic Pla de Palau el cicle de concerts i mercat d’art “SingulAr”

La iniciativa proposa tres dies d’actuacions musicals amb grups que utilitzen els bucs de La Marfà. L’objectiu és donar veu a nous talents musicals i potenciar la vida associativa del barri de Pla de Palau-Sant Pau

Cartell del cicle

L’Ajuntament de Girona i la Casa de la Música del Gironès han creat un nou cicle de concerts i mercat d’art que porta per nom “SingulAr”. La iniciativa, que comença avui i tindrà lloc al Centre Cívic Pla de Palau, pretenen donar veu i posar en valor nous talents emergents de l'escena musical gironina i potenciar la vida associativa del barri de Pla de Palau-Sant Pau. A les 18 h obrirà el mercat d'art i a les 20 h començaran les actuacions musicals. 

Estic convençuda que ‘SingulAr’ serà un èxit i que es convertirà en un referent cultural per al barri de Pla de Palau-Sant Pau i per a tota la ciutat de Girona. Vull agrair la implicació de la Casa de la Música del Gironès en aquest projecte, així com la col·laboració de les entitats del barri. Sense ells, ‘SingulAr’ no hauria estat possible”, ha ressaltat la tinenta d’alcaldia i regidora de Servei a les Persones i de Llengua Catalana de l’Ajuntament de Girona, Núria Riquelme i Zurita. 

Avui arrenca la primera sessió amb Hortensia i 97Onzas a partir de les 20 h. La següent data és l’11 de juny, amb Mireia Pagès i Aluet, i la darrera sessió serà el 9 de juliol, amb Berta i punt! i Jost Jou. Es tracta de grups que utilitzen els bucs de La Marfà, gestionats per la fundació Casa de la Música del Gironès. Paral·lelament, en el mateix espai hi haurà un mercat d’art amb diferents parades d’artistes locals.  

Concebut com un cicle de concerts i mercat d’art, aquest programa té com a objectiu principal potenciar la vida associativa i comunitària al barri de Pla de Palau – Sant Pau. Alhora també es vol donar suport i visibilitat als i a les artistes locals i oferir-los un escenari on poder mostrar les seves creacions. 

Tornar