Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les veus de les Corals Joves de Catalunya s’uneixen a l’Auditori de Girona amb l’espectacle “El cor del Mediterrani”

El diumenge 21 d’abril, l’Auditori de Girona acollirà la presentació de l’espectacle de les Corals Joves de Catalunya, amb la GIO Symphonia, sota la direcció de Ferran Passola

Aquest diumenge 21 d’abril, a les 18 h, les veus de les Corals Joves de Catalunya s’uniran a la Sala Montsalvatge per presentar l’espectacle El cor del Mediterrani. Es tracta d’un concert que comptarà amb prop de 300 cantaires d’arreu de Catalunya i un total de tretze formacions, sota la direcció de Xavier Pastrana i amb l’acompanyament musical de la GIO Symphonia. Les entrades es poden adquirir a www.auditorigirona.org.

Amb motiu de reunir els cors juvenils del país, l’Auditori de Girona acollirà un concert amb un repertori ample de compositors catalans apte per a cors mixts i veus blanques, amb sons que evoquen el paisatge de les nostres comarques i unes harmonies tranquil·les que transmeten la calma del nostre mar. Dirigit per Xavier Pastrana i amb l’acompanyament de la GIO Symphonia, l’espectacle El cor del Mediterrani comptarà amb la veu solista del tenor Ferran Passola i fusionarà les veus d’un total de tretze formacions: Cor Geriona, Cor de la Universitat de Girona, Coral Juvenil Xalest d’Igualada, Cor Albada de l’Agrupació Madrigal, Roig Korai, Cor Jove de la Coral ant Jordi, Cor Jove l’Arc, Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida, Coral Sinera, Cor Jove del Moianès, Cor Jove de l’Escola de Música Musicant, Aglepta i Coral del Conservatori de Sant Cugat. 

Nascuda l’any 1970, les Federació de Corals Joves de Catalunya és una organització que es dedica a promoure i fomentar la música coral entre els joves de Catalunya i que, actualment, està formada per milers de joves cantaires de diverses colles d’arreu de Catalunya i les Balears.

El darrer concert d’aquest mes d’abril a l’Auditori de Girona serà Amandine Beyer & Gli Incogniti. Les entrades es poden adquirir al web de l’Auditori: www.auditorigirona.org.

Tornar