Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Modern acull la presentació dels tres videojocs creats dins el programa d’incubació GameGi

L’acte, que tindrà lloc demà a la tarda, dia 11 d’abril, comptarà també amb una ponència sobre els reptes i l’aprenentatge en l’emprenedoria de videojocs

El Modern. Centre Audiovisual Digital acollirà demà, dia 11 d’abril, a les 18 h, una Demo Day per presentar els tres videojocs creats dins la segona edició del programa d’incubació GameGi. Els equips gironins Player to Player, Mean Mink i Adhuc donaran a conèixer les seves creacions, en una jornada que posarà punt final a sis mesos de formació i mentories.

La regidora de Treball de l’Ajuntament de Girona, Raquel Robert i Rubio, i la directora general de la Direcció d’Innovació i Cultura Digital, Marisol López, participaran en la inauguració de la presentació, que es farà en format de Pitch Deck, pensat per atraure fons d’inversió i editors del sector. Tot seguit, es podran provar i testejar les creacions en un espai que s’habilitarà al vestíbul de la primera planta d’El Modern. 

"El GameGi reforça el paper d’El Modern com a pol d'atracció i de creació de cultura digital i audiovisual. Amb aquest projecte fomentem la indústria dels videojocs a la ciutat, donant oportunitats i sortides al talent del nostre jovent", ha ressaltat el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats i Bartrina.

L'esdeveniment també comptarà amb la xerrada “De goblins a dracs: Reptes i aprenentatges en l'emprenedoria de videojocs”, a càrrec del cofundador i líder del joc d’Evil Zeppelin, Aleix Risco. Durant la ponència, es farà un viatge a través de les experiències, desafiaments i lliçons sobre el desenvolupament de videojocs indie a Catalunya.

El programa d’incubació de videojocs GameGi té per objectiu posicionar la ciutat de Girona a la indústria del videojoc i sobretot professionalitzar i connectar amb la indústria els equips que hi participen. És una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Girona i gestionada per GameBCN que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona.

Tornar