Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El cantant i productor Triquell presenta el seu nou treball discogràfic, “FOMO”, a l’Auditori de Girona

El dissabte 16 de març, Triquell arriba a la Sala Montsalvatge amb un EP format per sis cançons de pop experimental on combina temàtiques molt personals amb ritmes ballables. Amb aquest concert, l’Auditori de Girona se suma a la iniciativa “Cap Butaca Buida”, que té l’objectiu d’omplir les platees dels teatres d’arreu de Catalunya per homenatjar les arts escèniques

Aquest dissabte, dia 16 de març, el cantant i productor Triquell actuarà a la Sala Montsalvatge per oferir la presentació del seu projecte, FOMO, un nou àlbum format per sis cançons de pop experimental. Les entrades d'aquest concert es poden adquirir al web de l'Auditori de Girona www.auditorigirona.org.

Cesc Triquell és un dels noms més coneguts de la nova fornada de músics catalans, gràcies a la seva estel·lar participació en el talent show de TV3 Eufòria. Després de publicar el seu disc de debut, Entre Fluids (2023), ara torna amb un nou treball, FOMO, que presentarà a la Sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona aquest dissabte, dia 16 de març, a les 20 h, acompanyat de Pau Ruíz a la guitarra, Carlos Galvez al baix i Xavier Rueda com a DJ. Amb un títol format per l'acrònim de l'expressió anglesa Fear Of Missing Out (por de perdre's alguna cosa), aquest EP està format per sis cançons de pop experimental, amb sons electrònics i atmosfèrics, coproduïdes pel mateix músic en col·laboració amb productors del seu cercle més proper, on combina temàtiques molt personals amb ritmes ballables.

Des de l'adolescència, la música ha estat el motor vital de l'artista, una passió que durant la pandèmia va professionalitzar convertint-se en el compositor, intèrpret i productor que és avui. Els fruits del seu talent van sortir a la llum el 2023 amb un disc de debut de pop i música urbana que va recórrer els principals escenaris catalans.

"Cap Butaca Buida"

Amb aquesta proposta musical, l'Auditori de Girona se suma a la campanya "Cap Butaca Buida", una iniciativa pionera que té l'objectiu d'omplir totes les butaques dels teatres de Catalunya el dissabte 16 de març i, d'aquesta manera, fer d'aquesta data la primera gran Diada del Teatre de Catalunya. Un projecte impulsat per l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADTECA), Time Out i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), amb el Suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona.

El darrer concert d'aquest mes de març a l'Auditori de Girona serà el de la cantautora Maria Jaume (divendres 22 de març), en el marc del cicle "Descoberta". Les entrades per aquest concert es poden adquirir al web de l'Auditori: www.auditorigirona.org.

Tornar