Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La presentació del nou disc de Valeria Castro i el concert del cor de cantaires Grans Veus, aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona

El divendres 16 de febrer, la cantant Valeria Castro presentarà a la Sala Montsalvatge el seu disc de debut “Con cariño y con cuidado”, una radiografia de l’ànima formulada en primera persona. En el marc del projecte Auditori Obert, el diumenge 18 de febrer el cor de cantaires Grans Veus oferirà el seu espectacle “Canta els hits de tota una vida” a la Sala Montsalvatge

Valeria Castro i Grans Veus són les dues propostes musicals que acollirà aquest cap de setmana l'Auditori de Girona. La primera, el divendres 16 de febrer, a càrrec de la prometedora cantant i compositora Valeria Castro, que presentarà el seu àlbum de debut Con cariño y con cuidado. D'altra banda, el diumenge 18 de febrer serà el torn del cor de cantaires sènior Grans Veus que, en el marc del projecte Auditori Obert, oferirà el seu espectacle Canta els hits de tota una vida. Les entrades per aquests concerts es poden adquirir al web de l'Auditori de Girona: www.auditorigirona.org.

De veu sensible, fràgil, propícia al calfred, Valeria Castro arriba aquest divendres 16 de febrer a la Sala Montsalvatge per presentar el seu primer àlbum d'estudi, Con cariño y con cuidado, una radiografia de l'ànima formulada en primera persona, un exercici d'autoestima i amor propi. Tot el que canta Castro té relació amb l'illa de La Palma, una terra, una família, un paisatge i una manera de concebre la vida. Amb només 24 anys, Valeria Castro ja ha deixat enrere l'etiqueta de "jove talent" per convertir-se en una de les joves veus més prometedores de parla hispana. Ha actuat en una desena de països i ha col·laborat amb artistes destacats com Alejandro Sanz, Vetusta Morla, Silvana Estrada o Vicente García. A més, recentment ha estat nominada als Grammy Llatins en la categoria de millor cançó d'autor per la seva cançó "La raíz" i, també, a millor cançó original als Premis Goya amb "El amor de Andrea", una cançó escrita i composta conjuntament amb Vetusta Morla.

D'altra banda, el diumenge 18 de febrer, el cor Grans Veus pujarà a l'escenari de la Sala Montsalvatge per oferir el seu espectacle Canta els hits de tota una vida, un viatge fascinant a través de les èpoques musicals, des dels fabulosos anys 60 fins a l'actualitat. Sota la direcció i veu de Karol Green, aquesta formació de cantaires majors de 60 anys presentarà un recorregut per les cançons que van marcar les seves vides durant la joventut, així com aquelles que han compartit amb els seus fills, filles, nets i netes, teixint lligams intemporals. En el marc del projecte Auditori Obert i sota el segell Compromís Creació, Grans Veus és un projecte participatiu dirigit a persones grans que, de manera amateur, vulguin ser els protagonistes d'un concert. Una iniciativa que posa al centre les nostres persones grans i la seva cura emocional, cultura i social, amb l'objectiu de promoure un envelliment actiu.

Durant el mes de febrer, l'Auditori de Girona acollirà propostes molt diverses com Meritxell Neddermann (divendres 23 de febrer); Marvel VS DC en concert (dissabte 24 de febrer), i l'Orquestra de Girona (diumenge 25 de febrer). Les entrades es poden adquirir al web de l'Auditori: www.auditorigirona.org.

Tornar