Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Marfà organitza 12 sessions formatives per iniciar-se en l’àmbit de la gestió musical

Tindran lloc del 7 de febrer al 15 de maig i es plantejarà un recorregut per les matèries clau del sector musical amb persones expertes

Cartell del curs

La Marfà ha organitzat la quarta edició del Curs de gestió en el sector musical, el qual inclou 12 sessions formatives en línia orientades a músics i persones que vulguin iniciar-se en aquest camp. Els tallers tindran lloc del 7 de febrer al 15 de maig, de 18 a 20 h, i s’hi plantejarà un recorregut per les matèries clau del sector musical amb persones expertes que oferiran sessions molt pràctiques. Els i les assistents podran establir un diàleg per aprofundir en els temes tractats, amb tot un seguit de consells de primera mà i un espai per resoldre dubtes. 

Amb aquestes activitats a La Marfà volem ajudar als nous i noves creadores musicals per tal de mantenir la riquesa i la pluralitat cultural de Girona”, ha afirmat el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats i Bartrina. 

Al llarg de les diferents sessions, es parlarà de temes com els drets d’autoria i la propietat intel·lectual; la importància de les fires i mercats musicals; el mercat musical internacional; els NFTS i la intel·ligència artificial en el món de la música; l’autoedició musical; la distribució digital; les subvencions en l’àmbit de la música; com crear campanyes de comunicació de projectes musicals a través de les xarxes socials; el paper del management i el booking en un projecte musical; la planificació i economia d’una gira, o el micromecenatge. 

El curs complet té un preu de 120 euros i també és possible assistir a una o més sessions de forma individual amb un preu de 10 euros per taller. Les inscripcions a les activitats es poden realitzar a través del Sistema d’Inscripcions de l’Ajuntament de Girona.  

El Curs de gestió en el sector musical s’inclou dins la programació d’activitats de formació musical que La Marfà organitza durant el primer semestre de 2024. Es tracta de la quarta edició del programa que va iniciar-se l’any 2020.

Per a més informació podeu consultar l’agenda de La Marfà.  

Tornar