Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’últim projecte de Celeste Alías, l’espectacle familiar de The Tyets i el darrer concert de Mazoni del 2024, aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona

La Sala Montsalvatge acollirà Mazoni en un concert especial dins del Festival NEU! amb tots els seus grans èxits. En el marc del cicle #Descoberta, Celeste Alías arriba a l’Escenari Montsalvatge amb el seu espectacle “Tranquila, Celeste canta Chavela”. The Tyets oferirà un concert familiar per presentar el seu segon disc “Èpic Solete”, amb totes les entrades exhaurides

Mazoni, Celeste Alías i The Tyets són les tres propostes destacades d’àmbit català que acollirà l’Auditori de Girona aquest cap de setmana. El divendres 26 de gener, dins del NEU! Festival, Mazoni oferirà el seu últim concert d’aquest 2024. L’endemà, Celeste Alías actuarà en el cicle #Descoberta per presentar el projecte Tranquila, Celeste canta Chavela. Finalment, el diumenge 28 de gener, The Tyets interpretarà les cançons del seu segon disc Èpic Solete en un concert familiar que ja ha exhaurit totes les localitats. Les entrades pels dos primers concerts es poden adquirir al web de l’Auditori: www.auditorigirona.org.

Després de dues dècades de trajectòria i una gira durant el 2023 per celebrar aquest aniversari, Mazoni demana Temps Mort per avaluar, descansar, agafar forces, ordenar i per tenir temps per pensar quines cançons noves li agradaria fer en un futur. Abans, però, vol acomiadar aquesta etapa amb una gran celebració a la Sala Montsalvatge, aquest divendres 26 de gener, a les 20 h. Un concert especial dins del NEU! Festival en el qual recopilarà tots els seus grans èxits i compartirà amb el públic un bon grapat de cançons que formen part de la cultura popular de la música en català. 

L’endemà, l’artista Celeste Alías encetarà una nova edició del cicle #Descoberta de l’Auditori de Girona amb un concert a l’Escenari Montsalvatge, a les 20 h. Acompanyada de dos talentosos músics, el guitarrista Santi Careta i el bateria Oriol Roca, la cantant presentarà el seu darrer projecte Tranquila, Celeste canta Chavela. Un viatge per la vida de la cèlebre cantant mexicana i figura cabdal dins del món de la música popular, Chavela Vargas, mitjançant alguns passatges biogràfics, reflexions i confessions, i desvelant el significat d’algunes de les seves cançons, com la conegudíssima Macorina, que va ser una clara reivindicació queer de l’època. 

El diumenge 28 de gener serà el torn de The Tyets, que arriben a l’Auditori de Girona amb un concert especialment pensat perquè els més petits i petites de casa també puguin gaudir de la gira Èpic Solete. Amb totes les entrades exhaurides, aquesta actuació per a tots els públics tindrà lloc a les 17.30 h a la Sala Montsalvatge, i comptarà amb la interpretació en llengua de signes de la plataforma EnCantados. Aquest serà el primer concert accessible organitzat per un equipament públic català, dins del projecte Auditori Obert. La trajectòria musical de The Tyets viu un moment molt dolç després de la publicació del seu segon disc, que els ha consolidat com el grup del moment a casa nostra i ha merescut reconeixements tan destacats com el Disc d’Or per la cançó Coti x Coti. 

Durant el mes de febrer, l’Auditori de Girona acollirà els concerts de Marco Mezquida (dissabte 3 de febrer); GIO Symphonia (diumenge 4 de febrer); Sara Baras (dissabte 10 de febrer); Valeria Castro (divendres 16 de febrer); Grans Veus (diumenge 18 de febrer); Meritxell Neddermann (divendres 23 de febrer); Marvel VS DC en concert (dissabte 24 de febrer), i l’Orquestra de Girona (diumenge 25 de febrer). Les entrades es poden adquirir al web de l’Auditori: www.auditorigirona.org.

Tornar